tirsdag 7. juli 2009

Tur til Solastranda

Med det varme været som har vært her den siste tiden, ønsker vi at Frost skal ha muligheten til å kjøle seg ned i sjøen eller vannet. Så da var det nok en tur til stranda, denne gangen til Solastranda. Stakk innom Felleskjøpet på veien og kjøpte langline, siden Frost ofte går sine egne veier og ikke er så veldig interessert i å komme tilbake;-) (uansett hvilke rare lyder og bevegelser vi lager for å få oppmerksomheten). Når han kjente sanden under potene ble han ellevill og stormet rundt, DETTE VAR KULT.
Vel nede ved vannkanten, var Frost tøff som toget helt til han kjente vannet på magen, og da bråsnudde han og stormet opp igjen på stranden. Vel oppe bråsnudde han igjen og stormet ned til vannet.... slik holdt han på en stund. Jeg stod som vanlig litt lenger ute og lokket på han med godbiter. Selv med godbitene ville han ikke komme lenger ut, så etter en liten stund løftet jeg han ut i vannet så han måtte svømme/gå inn igjen. Gjorde dette noen ganger før vi avsluttet med at han jaktet litt på meg på veien tilbake til bilen. Kan tro gutten var sliten da ja, så la seg til å sove i bilen nesten med en gang og fortsatte sovingen når vi kom hjem.

1 kommentar:

  1. Fin liten gutt dere har fått dere. Kjekt å se de fine bildene dere har tatt og lese i bloggen. Vi har to hvite, Aron og Biko.

    SvarSlett