torsdag 5. august 2010

Skjønne Katla og midtsidegutten

Har endelig fått hilse på skjønne Katla ;-) Var en tur innom Lili og Ingve etter lydighetstreningen i går og hilste på, og så fantastisk skjønn hun er. Og så klart med rosa halsbånd ;-) Glemte helt å ta med kameraet inn, så har desverre ikke noen bilder av henne, men blir nok ikke så lenge til neste gang så da blir det fotosession ...

Møtte Kristin i Jåttåvågen i går for litt lydighetstrening. Hadde bestemt meg for at første økt skulle vi leke, Leke , LEKE... og det gav skikkelig gevinst. Frost var skikkelig på hugget og andre økt lekte vi hardt og brutalt, før jeg kanaliserte energien hans på å gå med skikkelig fokus på meg. Han er så lett å lese om han er fokusert eller ikke, siden han får skikkelig høye fremben og marsjerer bortover når han synes det er morsomt :-)

Vi trente også på innkalling fra sitt, og fellesdekk, men veldig bra resultat. På innkallingen hadde han kjempebra fart og fokus mot og rundt meg, selv om han fortsatt er litt treg på å sette rumpa helt ned.

Felledekken gjorde han det også veldig bra i dag, tatt i betraktning at vi trente på en gressplen og en annen hund kom gående på tur rett bak oss. Frost hadde en del fokus på denne hunden, men han ble liggende og tok selv initiativ til kontakt med meg. Han ble også liggende når Hera kom stormende bort for å hilse på... Kjempefornøyd med den ;-)

Idag har vi gått en tur ved Brandalsvannet sammen med Ida og Kira. Greit å slite han litt ut når jeg skal på kveldsvakt :-) Frost og Hera leker bedre og bedre sammen, selv om det fortsatt kan være noen ganger at Frost blir litt vel ivrig i leken.

Fikk det siste Canisbladet i går og hvem andre enn Frost er det ikke som pryder midtsiden (ihvertfall litt av den)

1 kommentar:

  1. Han er jo bare skjønne da Frost. Lykke til med treningen på lørdag.

    SvarSlett