tirsdag 3. mai 2011

Inn for landing??

Da har ting endelig begynt å lande litt her i huset. Frost har blitt enda mer vant til lillebror, jeg og Geir har "blitt vant til" litt oppstykket søvn om nettene og jeg begynner endelig å komme i god nok form til å trene med Frost igjen. Siden vi kom hjem fra sykehuset har det desverre blitt lite trening på Frost, så da har godbitsøk i hagen, kong med leverpostei og deltagelse i de ulike tingene lillebror holder på med vært hverdagen til Frost.
 Frost er fortsatt litt opptatt av å slikke på såret etter kastreringen, så da må han gå med denne ultrakule jordbær-toppen min, mens han har godbitsøk i hagen. Ironisk nok har denne vært for liten til meg i ca 3 år, men den har aldri blitt kastet og bra var det ;-)

 Kong med leverpostei
"Alvorlig talt...tror du virkelig jeg får plass i denne baljen??"
Frost er med på bading av lillebror

1.mai tok vi en tur ned til sentrum for å se på Badeandløpet (lotteri) og Vårslippet (maaaange motorsykler som kjører fra Stavanger til Egersund i samlet tropp).

Alle badeendene har et nummer i baken, og vinneren får 20 000kroner.


 To ender som ikke hadde hastverk med å komme til mål

 Mange spente tilskuere som håper det er de som vant i år


Ellers har vi endelig fått begynt så smått med treningen igjen. Nå er fokus frem mot eksamen hos Siddis Hundeskole, der vi skal baklengskjede 10 momenter, så vi har en jobb å gjøre. Men det er tydelig at Frost synes det er gøy å jobbe igjen, for han er mer giret nå enn han har vært på lenge. Kanskje det var greit for han å ha litt pause så han ser hvor gøy vi faktisk kan ha det sammen :-) Blir ikke de lengste øktene, men godt for oss begge to å ha noe å fokusere på.

Radarparet ;-)


2 kommentarer:

  1. Oh! Vilka godingar ni har, de kommer växa upp ihop och ha så roligt tillsammans :-)

    SvarSlett
  2. Oioioi! Så sjønn Noah :=) Flinke Frost! Jeg må få kommet meg på besøk snart!

    SvarSlett