torsdag 27. desember 2012

Lite treningsoppdatering for tiden...

og det har sine grunner. Har blitt lite strukturert trening på oss siden slutten av november, hvor jeg fikk den sjokkerende beskjeden at mormoren min ikke var blant oss mer. Verdens beste mormor, som alltid stod klar med åpne armer, altid hadde tid til å lytte til oss og våre problemer, trivielle eller store, var så levende interessert i alt som omhandlet oss i familien, og ikke minst hadde STÅLkontroll på hvor de fleste campingplasser lå i sørnorge. Jeg skjønte virkelig ikke hva pappa sa i telefonen når han ringte og fortalte det.
Så den siste måneded har egentlig gått til å fordøye, og prøve å innse det. Og da har det blitt ekstra klart for meg at jeg bort langt borte fra min egen familie. Ønsket etter å bare stikke innom for en liten prat, diskutere, få råd og spise kveldsmat sammen har vært veldig stort,og det samme har ønsket om at Noah skal bli like godt kjent med og få et like godt forhold til besteforeldrene sine som jeg har hatt.

Litt trening har det likevel blitt, vi har prøvd å få på plass den hersens meldingen, men her har jeg tydeligvis gjort noe riv ruskende galt, siden Click demper meg og helst løper bort fra meg med løsbittet. Eller.... det går helt fint å ha han sittende i utgangsstilling, gi han løsbittet og han holder veldig bra, han kommer også inn med det for å levere i front, men det er tydeligvis total dyremishandling å måtte komme inn med bittet til utgangsstillingen. Den som hadde skjønt hva som skjer i den skjønne skolten hans avogtil. MEN.... idag hadde vi tydeligvis et gjennombrudd, for da kom han jammen inn i utgangsstilling med bittet.  Eneste forskjellen har vært at jeg har byttet belønning. De forrige gangene har jeg belønnet med godbiter, men i dag dro jeg frem en kampleke av flettet fleeceteppe (har ikke brukt det inne før, siden det blir så mye bråk og ståk når vi skal leke på den måten, men er tydeligvis det som må til).

Skal ha en ny treningsøkt, utendørs, i morgen, så får vi se hvordan det går da :-)

Ellers har vi trent bittebittebittelitt rundering og et og annet spor. Forrige uke la jeg ut et spor etter NRH-treningen på onsdag, som ble liggende over natten. Dette er (tror jeg) første gang han går et såpass gammelt spor, ble litt roting i sporet, men han fant alle gjenstandene og markerte på de. Jeg var sikker på at starten begynte lenger til venstre enn den bekken som Click går over, men jammen hadde nesen hans rett :-) Det vi må trene mer på er å markere på papp og papir, den siste gjenstanden er papp, og den har han egentlig lyst å bare gå forbi, så derfor holdt jeg han igjen til han markerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar