onsdag 11. juni 2014

Mye spor i det siste..

.. siden det er der vi har de største utfordringene :)

29.mai til 1.juni var det treningssamling i Sokndal for NRHgjengen. Bakkaåno Camping og Gjestegard var den heldige utvalgte til å huse oss, Marianne og meg fikk plass i penthousen på siloen og hadde full utsikt over alt som skjedde på bakkeplan :)

Jeg hadde planer om å trene mest spor, og litt rundering mens vi var der, men første dag med spor gav meg KLARE indikasjoner på at dette må vi trene mer på. Fikk først et ca 500m langt spor som Click løste med glans. Fant begge gjenstandene og slutten, og med godt drag i lina. Senere på dagen fikk vi et nytt spor, som gikk ved siden av en tursti som der nettopp hadde gått en lekker svart schæfertispe på..... INGEN tvil om hvilket spor Click fulgte, så da fikk vi belyst at vi må trene mer på kryssende spor gitt. Og slik ble det, kryssende spor hver dag, hvor Click gikk fra å sjekke kryssingen begge veier, til å bare sjekke en vei før han ble satt tilbake på sporet og fulgte opprinnelig spor til gjenstanden. Var litt motløs etter denne samlingen, siden det var en minimal progresjon i treningen, men all progresjon er god progresjon (må jeg ihvertfall tenke). Som en avslutning på helga fikk Click et helt ferskt forfølgelsesspor, hvor han fikk se figuranten gå ut i terrenget før han ble satt i bilen en stund. Tror sporet ble ca 700-800meter og figurant lå på toppen av en nut, så han kunne se nesten hele sporet vårt. Fikk ihvertfall tilbakemelding om at han hadde gått veldig spornøye og fint :)
4 dager med spor setter sine spor for gutten, så når vi kom hjem krøp han inn under kjøkkenbordet og sov tungt noen timer :)
 
DreamTeam :)
 
 Spor i fantastisk terreng
 
 Litt bading innimellom slaga
 
 En liten luftetur med Kry, Click, Ivrig og Scott
 
 Ferskt spor med figurant i enden
 
Kryssende spor
 
Flere bilder fra Sokndal kan dere se om dere trykker på denne linken
 
 
 
Forrige onsdag tenkte jeg å fortsette sportreningen, så når vi møttes på Dale ble det spor i frukttrehagen, siden det ofte går folk der. To kjempegode spor på gutten, såg ut til at han sjekket ut en kryssing, men rett tilbake på sitt spor og fant slutten.

Siden det blir litt liten tid i dag, og jeg er usikker på om jeg rekker NRHtreningen, la jeg ut et spor i nabolaget i går ettermiddag. Begynte med sporoppsøk på fotballbana, langs med og over igjen på andre siden, før vi fulgte stien opp mot skogen, gikk brått av stien og over marka til neste sti,fulgte den, brått av, over en inntørket bekk og over/under noen velta trær. Inn på sti med jord/barnålsbunn og forbi gapahuken som står i skogen her før vi kom til siste gjenstand. Moroa her var at mens vi krysset fotballbanen, så kom det 3 damer med to hunder og gikk på stien hvor sporet lå. Click sjekket det såvidt ut, før han var skråsikker på hvor jeg hadde gått av stien og fulgte mitt spor uten påvirkning fra meg. Det samme skjedde når vi kom opp i skogen, hvor da de tre damene satt inne i gapahuken og pratet mens vi gikk forbi. Denne gangen så det ikke ut til at Click registrerte kryssingen i det hele tatt :) Kjempebra drag i lina og sikker hund på gjenstandsmarkeringen = KJEMPEGLAD hundefører :)
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar