onsdag 19. august 2009

Mye som har skjedd den siste tiden...

En liten stund siden jeg var innom her og skrev sist, men har hatt mye å gjøre og defor ikke prioritert bloggen ;-)Først og fremst.... VI HAR GIFTET OSS :-) 15.08.09 var datoen og hele sulamitten foregikk på Ellingsøy og Giske. Fantastisk dag som ble akkurat som vi hadde ønsket oss (og det så ut til at gjestene også koste seg masse)

Den alltid like grasiøse måten å dele kake på...

Ellers så vokser Frost til. Riktignok ikke fullt så fort som tidligere, nå er han 21 kilo og du begynner å se konturene av en staselig mann (når han endelig stiller seg litt opp)
Ikke alltid like lett å slukke tørsten

Frost er ikke den største kosegrisen, men avogtil er det litt godt å slappe av i et fang, selv om han begynner å bli litt stor til det ;-)

Nå har vi endelig begynt på valpekurs, eller hatt teorien ihvertfall og hatt en privattime (idag faktisk). Mye å trene på hjemme, både for Frost og oss, men det skal bli morsomt fremover.

2 kommentarer:

  1. Men grattis! Så fine bilder, og hvilken fin kjole du har!! Frost er nydelig, fikk han baere ringene tro?

    SvarSlett
  2. Ble nok ingen ringbærer av han nei. Han fikk løpe på fjellet en tur og slappe av hos hundepasseren. Planen var å ta bilder sammen med han etter vielsen, men det falt litt ut...

    SvarSlett