søndag 31. januar 2010

Tur i snøværet

I går kveld tok vi med kameraet ut på kveldsturen. Med tett snødrev og god temperatur var det fantastisk å tusle rundt i skogen. I går var månen  så nært jorden som det er mulig å komme, og lyste 30% sterkere enn på sitt svakeste, så det var rett og slett ikke nødvendig å gå med hodelykt, selv om det var overskyet og snødde.

Vi prøvde å ta noen bilder, men av en eller annen merkelig grunn ble det stort sett fokus på snøkrystallene :-)

Snø og is er KULT....

Et aldri så lite forsøk på å vise Frost fra sin beste side, men det er jammen ikke lett... å stille han altså, han viser seg jo alltid fra din beste side ;-)

En superspretten mamma....

...og alltid like grasiøs pappa

Til jul fikk jeg varmedress av Geir og den har kommet utrolig godt med de siste ukene. Ikke bare holder den meg varm og god, men der er jo ubegrenset med plass i lommene, og det trengs... På hver tur har jeg med godbiter, leke, hundeposer, en leverposteitube, klikker, nøkler, telefon og av og til kompaktkamera. Hvordan skal jeg få med alt dette når varmen kommer??? :-)

2 kommentarer:

  1. Hehe, jeg har også tusen ting i lommene når vi er ute. Vi får ty til de nydelige magetaskene når varmen kommer . haha :D

    SvarSlett
  2. Kva med å droppe den blinkende digsen på kamera snuppa??? Ellers så legg eg merke til at saknar å pakke makrell! Klem

    SvarSlett