torsdag 11. februar 2010

Sykt produktiv dag i dag...

 nesten litt stolt av meg selv... innen klokken var 12.30 hadde jeg satt to timer i rushet inn til Stavanger, videre ut mot Tananger, hentet MANGE kilo frossen torskefilet, kjørt innom Sola for å levere litt fisk til mormoren til Geir, 5 minutter drøsing, kjørte videre til Klepp og en tur innom gamlejobben (kanongøy å se dere igjen, savner dere mye), hjem til Egersund for å fordele fisk i vår og svigers fryser, pakket ski og Frost i bilen, kjørte til Horve (tror jeg det heter) der Frost og jeg byttet på å være drivkraften min....han begynner å bli flink til å jobbe, og ser ut til at han synes det er veldig gøy, men klarer ikke helt å holde fokuset fremover helt ennå. Mange gode lukter i skogen :-) 

Søte gutten min...
 
 
 Disse sto midt i veien når vi skulle hjem. Etter noen stygge blikk (fra dem, ikke meg) vraltet de endelig ut til kanten så det var mulig å komme forbi :-)

Vel hjemme la Frost seg rett ned for å sove, mens jeg satte i gang med med å olje undersiden av sofabordet vårt. Siste strøket nå, så i ettermiddag får vi snudd det og tatt oppsiden........ Må si meg godt fornøyd med dagens arbeid og enda er det mange timer igjen... I kveld er det siste kvelden på kurset for denne gangen, men vi har meldt oss på nytt kurs som begynner neste torsdag, både jeg og Frost trenger treningen... 
Men jeg hadde en lite gjennombrudd i går (eller forgårs). Merkelig jeg ikke har tenkt på det før, men... jeg har jo vært litt frustrert over Frost sin manglende inspirasjon og konsentrasjonsevne i det siste, så i går trente vi med kong og FOR EN KONTAKT... jeg må rett og slett bli flinkere med variasjonen av belønning. Frost blir fort lei av det samme gamle, så da må jeg legge hodet i bløt og la kreativiteten blomstre :-)

PS: glemte å skryte av en ting.... etter jeg hadde oljet bordet, satte jeg liksågodt på støvsugeren, så gulvet ser relativt greit ut.... ingen som egentlig trenger å vite at støvsugeren er automatisk så det er egentlig bare å trykke på en knapp så suller han for seg selv.1 kommentar:

  1. Det var så kjekt at du kom innom på besøk i dag :) Vi savner deg også, så det var veldig kjekt når en hørte Ålesundsdialekta i gangen gitt :)

    SvarSlett