søndag 18. april 2010

En fantastisk kjekk helg

for min del ihvertfall... Frost har vært på feriekoloni ;-)

Men først og fremst...
Slik så det ut 10 minutter etter jeg var ferdig med plantingen av de nye plantene på onsdag. Frost tok sin oppgave som gartner alvorlig må vite ;-)

Men, tilbake til helgen... Torsdag kveld kjørte jeg Frost til Figgjo og Hundens Vertshus, og fikk skikkelig dårlig samvittighet når jeg gikk fra han. Han stod på innsiden av hundegården og så på meg med de sørgeligste øyne. Vet jo at han hadde det kjempebra der, men fikk likevel litt vondt i hjertet ja :-(

Fredag bar det til østlandet og besøke vårt fantastiske tantebarn (må vel finnes et bedre ord for det??). Så utrolig deilig å se, kjenne og lukte på henne. Jeg skal passe på å lære henne ALLE mulige fantestreker og bare drive bøll sammen med henne (mitt privilegie som tante).

Lørdag var det årsmøte i raseklubben, og vi hadde et "sinnsykt" oppmøte. Hele 8 personer møtte opp, men det gjorde ingenting. Vi hadde en kanonkjekt møte, og etterpå bar det rett hjem til Linda og et kjapt styremøte (gjelder å være effektive) og middag etterpå. En kjempekjekk dag , men mange flinke folk. Dette året tror jeg nok blir bra.
Jeg fikk også møte kullbroren til Frost (Strax) og en annen Vallgården-hund (Dino). Litt morsomt å se hvor forskjellige Strax og Frost er. Strax var mer slank og tynnere pels, mens Frost er skikkelig robust og har TJUKK pels. Fikk tatt noen bilder av Strax, Dino og Bosse (sharpei...en utrolig merkelig rase)
Full lek

To skjønne hvite, Dino øverst og Strax nederst

2 kommentarer:

  1. Haha! Jeg lo godt av den planten..... det var mildt sagt gjenkjennede!

    SvarSlett
  2. Gleder meg virkelig til å se Frost!!! Tenk at min store gutt er liten i jf. med sin bror - han må bare være diger!!

    SvarSlett