torsdag 29. april 2010

Dodging bullets...

Idag har vi vært en tur til Fotland for å trene spor igjen. La to spor på ca 100-150 meter med vinkel og Frost gikk kjempebra. Må fortsatt holde han veldig mye tilbake, han vil helst storme avgårde, men han følger sporet veldig bra så lenge jeg legger vekta imot ;-) Vi har en jobb å gjøre der, men idag gikk han bra fra første spor. Før har jeg hatt problemer med at han går et sinnsykt dårlig 1.spor og ligger med nesen gravd ned i bakken på 2.sporet, men idag begynte han på jobb med en gang ;-)

Like ved området jeg la sporet er den lokale skyteklubben, med utendørs bane, og der var det trening i dag. De begynte med skytingen rett etter vi var ferdig med sporet, så da fikk vi testet litt nervene hans også. Trente litt lydighet og lekte MASSE, og på det nærmeste var vi ca 15 meter fra skytteren (han/hun lå inne i en skur). Frost leet ikke på et øre og var kanonflink. Blir så stolt av lillegutt

4 kommentarer:

 1. Så fint det var blitt her, da! Og flinke gutten på skudd og spor! Ikke bare bare å holde styr på den store krabaten!

  SvarSlett
 2. Kul det er blitt her på bloggen - tenker Frost er fornøyd med pen hjemmeside :-) Jeg skal oppsøke en skytebane - det er jo kanonbra å teste det litt! Det får bli neste uke, hele helgen skal vi kun tenke spor, spor, spor - og vi gleder oss masse!

  SvarSlett
 3. Så flott det var her : ) Kjekt å forandre litt.
  Dere er flinke å trene!!

  SvarSlett
 4. Det var ikke mannen din og Frost som var i hundeskogen i går vel? På tur med en svart Flat? Lignet synes jeg- men har jo bare sett bilder av mannen, da - og så var HG'en nyklipt og fin, og stor (!) :-)

  SvarSlett