fredag 28. mai 2010

Tåpelig bakkeløp og "the chipper"

Idag tenkte nok Frost at matmor hadde blitt riv ruskende gal... Hvorfor i alle dager skulle vi løpe opp en bakke, for deretter å snu og jogge ned igjen, og deretter løpe opp igjen?? OG 5 GANGER!!!!!!
Jeg har et mål om å komme i bedre form og da er intervalltrening "toppen", minimal trening med maks utbytte. MEN.... Frost viste klart og tydelig at dette var hinsides tåpelig, og var ikke interessert i å hjelpe til. Han skulle helst finne en pinne og leke med ;-)

På veien hjem hadde gartnerne i Egersund Kommune begynt å hogge ned tre med motorsag og, i mangel av bedre ord, flisekutter (den som kutter opp greinene til små fliser). Dette bråkte sinnsykt mye og da en av de spurte om de skulle skru av maskinene når vi gikk forbi svarte jeg så klart nei... vi kunne jo bruke dette til en kanonbra miljøtrening. "Chipperen" var så stor at den tok hele gangstien, så Frost fikk en utfordring der. Gikk veldig bra, han var litt skeptisk, men gikk likevel frem for å sjekke det ut. Flinke lillegutten :-)

Ellers så lokker Kristin og Hera meg med både tester, treninger og annet gøy fremover.. og det skal du ha Kristin... det frister sinnsykt mye ;-)

1 kommentar:

  1. Flink du er til å trene! Kondis er ikke dumt å ha nei...
    Flott at du lar deg friste : )

    SvarSlett