mandag 31. mai 2010

Vi har en plan

..og den er litt skremmende, men det skal jammen bli kanonkjekt.
Vi har nå avtalt å trene sammen med Kristin og Hera frem mot en (eller to) konkurranser til høsten. Da melder vi oss på begge to og ser hvordan det går :-)

12 kommentarer:

  1. Å - supertøft å ta utfordringen. Er det "valgfri" konkurranse eller? Aikkert litt tåpelig spørsmål for de som kjenner Hera og Kristins aktiviteter - jeg vet bare at du går tur i Hundeskogen :-)

    SvarSlett
  2. jammen ikke sikker på hva du mener Gerd Marit.. men vi skal stille i lydighet IIIIIIIIIK

    SvarSlett
  3. Litt kjapp på tastene der, men du "got the picture" - det jeg mente var at jeg ikke visste hva de konkurrerte i, men at jeg hadde møtt DE i Hundeskogen nå nylig. Men det er jo bare gøy og ikke lek :-D Lykke til!

    SvarSlett
  4. nå er det rett før jeg tar kvelden - det er gøy og lek, ikke konkurranse og blodig alvor!!!!

    Natti!

    SvarSlett
  5. Hei! Gerd Marit. Var det deg med Pincheren?

    Jo, her er det blodig alvor! Sant Cecilie? ;)hehe

    SvarSlett
  6. He-he. Kristin - jo det var meg med Pinscheren - nesten flaut å tilkjennegi meg etter tatte-krøllet, men :D Lykke til til dere alle!

    SvarSlett
  7. Gerd Marit: Tatte krøllet?? Jeg kan ikke huske at dere gjorde noe rart. hehe

    SvarSlett
  8. Morsom kommentar-konversasjon her :-D Ville bare si masse lykke til - utrolig gøy! Jeg følger med på treningsoppdateringerne - kanskje jeg kan stjele noen gode tips! :-D

    SvarSlett
  9. Nei nå gir jeg opp! Taste-krøll!!! Og jeg håper jeg oppførte meg i skogen, ja! Avslutter med nok en gang å ønske dere masse lykke til og at dere deler erfaringer og lærdom - jeg skal følge med!

    SvarSlett
  10. Kristin og Hera, Cecilie og Frost: Så kjekt! Kira og jeg vil gjerne være med... På den annen side skulle jo vi liksom ha debutert i fjor vår, og vi så jo hvordan det gikk med den saken. :-s Si fra når dere melder dere på, så skal jeg prøve å være like tøff - hvis jeg er i stand til det. :-)

    SvarSlett
  11. Ellen Beate og Kira: Så klart dere kan være med. Vi planlegger å ta annenhver uke med trening i Stavanger og Egersund. Skal jeg sende deg planen??

    SvarSlett
  12. Jatakk, Cecilie - hvis dere vil ha oss med på trening og vi kan, så! :-D
    (savner den gamle treningsgruppen fra Fokus hundeskole.)

    Jeg tenkte primært på å joine dere i utfordringen om å starte etterhvert, altså. Trenger en trigger...

    SvarSlett