tirsdag 15. juni 2010

Innholdsrike dager og Frost er FRIIIIIIIIIIIIIII

I helgen var Geir og jeg en tur til Hønefoss hvor vi var så heldige å være faddere i dåpen til skjønne lille Hannah. Dette betyr jo da at Frost måtte på kennel igjen, men det gjorde ingenting. Når vi hentet han på mandag fikk han veldig gode skussmål og han hadde vært en veldig behagelig hund å ha med å gjøre :-) Stolt liten hønemor her da ja ;-)

Rett etter henting bar det til Bogafjell hvor vi møtte Kristin og Hera for å trene lydighet. Fokuset denne gangen også var lineføring, og jeg synes Frost jobbet veldig bra, selv om han var sliten etter ferieoppholdet. Han er fortsatt veldig opptatt av Hera som ligger i den andre bilen, men når han er med er han SKIKKELIG MED.

Idag tenker vi oss en tur til Fotland for å trene mer lydighet og leke MYE sammen, håper det dukker opp flere denne gangen.

Og så en kjempegod nyhet... var innom veterinæren for å høre om resultatene etter rabiesvaksinen var kommet inn. Det hadde de så klart ikke, men røngtingen var ferdig avlest og FROST ER HELT FRI FOR ALT... BÅDE ALBUER OG HOFTER ER HELT TOPP............ WEEEEEEEEEEEEEE
Håper virkelig rabiesen snart er klar, for vi skal jo ut på tur :-)

Ellers har jeg laget en gruppe på FaceBook Vi som skal starte kl.1 LP til høsten så til alle dere som lurer på om dere skal prøve dere på en konkurranse... sleng dere med

2 kommentarer:

  1. GRATULERER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var herlig å høre at han er fri : ) Stor klem fra Kristin og Hera : )

    SvarSlett
  2. Grattis igen :-) till HD AA ED 00 / Mor i sverige :-)

    SvarSlett