tirsdag 8. juni 2010

Sinnsykt bra og utrolig sliten;-)

Jeg klarte ikke helt å slå meg til ro med den labre treningsøkten i går, så idag bar det avgårde til treningsbanen til Dalane Hundeklubb. Hadde håpt at der skulle være litt flere som var interessert i å trene, men der var som vanlig ingen som møtte opp :-(

Dagens plan:
Lineføring, masse lek i belønning og korte økter på 5 minutters jobb, 5 minutt pause.

Tok med Frost inn og han ble som vanlig veldig opptatt av å lukte. Hadde "avtalt" med meg selv at om han begynte på den måte, skulle jeg bare holde hodet hans oppe i båndet og vente på at han tok kontakt. Han skjønte rimelig fort at det ikke nyttet å holde på med denne luktingen og hver gang han tok kontakt ble det masse lek. Dette fungerte kjempebra og etter en stund hadde vi faktisk ikke behov for bånd, så da fikk vi trent på "fri ved fot" også :-) Han gikk som en drøm og viste tydelig at når jeg er morsom, ja da jobber gutten sinnsykt bra.

Helt på slutten av økten lekte vi litt over hinder, som en forberedelse på "hopp over hinder".  Det gikk også kjempebra, han er jo egentlig veldig spretten, så det er nok lysten til å hoppe inn i bilen som gjør at han klatrer da :-)

Vi holdt på i ca 50 minutter og nå er både jeg og Frost veldig slitne. Men ojojoj..for en økt :-)

4 kommentarer:

 1. Så BRA!!! : ) Da går det rette veien vet du. Haha, det som er litt dumt nå, er at Hera muligens får løpetid til høsten akkurat når vi har planlagt K-test, MH, og lydighet kl.1! Om det skjer så får jeg holde Hera inne i bilen med alle vinduer lukket så får Frost gå først :D

  SvarSlett
 2. Helst en mil unna også :-) Men så dumt da, for din og Heras skyld. Håper hun går klar, men det er jo typisk at det skal krasje totalt ;-)

  SvarSlett
 3. Krysser fingrene. Vet ikke om vi kan være med på tester eller konkurranser med løpetid.... æsj! Satser på at hun ikke får!

  SvarSlett
 4. Så utrolig gøy at det går så bra for dere!! Jeg hadde også en superfin treningsøkt i går, man blir jo bare helt superlykkelig når det går så fint!!! Strax trenger masse bus og lek i belønning, tror han er litt bedaglig anlagt, slik at jeg må motivere han veldig mye. Vi har siktet innstillt på ferdselsprøven nå, og jeg håper vi klarer den.

  Trist om Hera får løpetid når dere skal teste/konkurrere, men dersom hun ikke koppler helt ut skal det være lov å delta, bare man sier i fra og kanskje går sist. MH og Ktest kan jo kanskje bli litt vanskelig dersom hun blir litt rar av løpetid. Jeg krysser fingeren for dere alle 4! :-D

  SvarSlett