onsdag 13. april 2011

Ingen mini-Frost

Nå ligger Frost som et slakt på gulvet ved siden av meg og synes nok VELDIG synd på seg selv. Eller...ikke helt ennå siden bedøvelsen ikke har gått ut ennå, men blir nok litt syting om en stund ja. Frost har vært til dyrlegen i dag og fjernet ballene!!! Gutten har ikke hatt bakkekontakt på mange måneder pga løpetid på alle tispene rundt omkring i nabolaget, og han viser tydelig at han ikke helt vet hva han skal gjøre med verken kropp eller sinn. Turene har stort sett bestått av å støvsuge bakken, eller HØØØØØY nese for å finne ut hvor alle de deilige luktene kommer fra. Kontakt har vært et fremmedord, og det er kanskje ikke nødvendig å si at han har hatt store problemer med konsentrasjon og "tilstedeværelse" i det hele tatt.
Håper denne avgjørelsen er med på å gjøre hverdagen lettere for han.

Gutten fikk piratbandasje på foten tilogmed :-)

2 kommentarer:

  1. Du har nok tatt rette avgjørelsen for Frost. Så trenger du heller ikke være redd for at han tar seg en tur til nabotispa i et ubevoktet øyeblikk, eller at nabotispa kommer på besøk :P Tror det er fortere gjort enn vi tenker over! Blir spennende å følge med nå etterhvert.

    SvarSlett
  2. Det blir nok bedre for både deg og han nå. Ikke kjekt å være proppet full av hormioner uten å få gjort noe med de ;) En ekstr kos fra meg og til Frost - og en stooor klem til deg - sprekingen som har fullt program når du egentlig bare skulle lagt rett ut og samlet krefter til de kommende prøvelser :) Venter i spenning på en mini-Geir/Cecilie nå!

    SvarSlett