torsdag 17. november 2011

Litt deppa for tiden...

..på grunn av Frosts utagering og da blir det lite blogging. MEN vi gjør andre ting enn å deppe også :-) Siden Arne var på besøk har har vi vært figuranter på problemhundtreningen til Siddis, trent litt mer rundering for moro, trent ID-spor på tursti hvor Frost ikke var i tvil om hvor figuranten hadde tatt av og gått inn i skogen, og generelle triks. Når vi går på tur i skog og mark bruker jeg å si "PÅ" til Frost, og da må han finne nærmeste stein/tre/haug og hoppe opp, før han får belønning:-) Dette har hjulpet veldig mye på hans spenst/villighet til å hoppe, og nå hopper han faktisk opp på steiner frivillig, snur seg mot meg og er såååå stolt av egen innsats ;-)


Hvem hadde trodd at det skulle være så vanskelig å få til en skikkelig stå i lydigheten? Vi har trent og trent og trent og trent, men jeg har ikke klart å få til en bråstopp. Frost har på en måte bare skrudd ned farten før han stopper, men nå har vi funnet en ny strategi :-) HOPP-STÅ!!! Siden Frost aldri har vært en "hopper", brukte jeg target for å fremprovosere et hopp. Tok vekk target etter 3-4 repetisjoner og ventet ut Frost. Han tilbydde litt forskjellig, og når han kom til "Bamse" fikk han et klikk med en gang han løftet frembena. Deretter tok han det veldig fort, og vi har kommet til frivillig "STÅ" under baklengsmarsj. Blir så stolt av lillegutt når han tar ting så fort (for det er ikke alltid:-) ) Nå blir neste steg å sette kommando på det.

Vi har jo en plan om å ta utholdenhetsprøven til våren, så da har vi begynt med syklingen også. har blitt noen turen og den siste turen var på 7km, hvor Frost travet fint ved siden av sykkelen hele veien, og han virket jo ikke sliten etterpå engang :-) Klar forbedring til forrige sykkeltur, der jeg måtte dra han med med i 2km. Ikke pga farten var for stor, men fordi han rett og slett ikke hadde lyst å løpe den dagen. Han er og blir en bedagelig anlagt hund. Kan bli spennende å se hvilken dag han har når vi skal ta sykkelprøven ;-)

I dag var vi en tur til Dale hvor vi bare tuslet rundt i skogen. JEG DIGGER RUNKEEPER:-) Vi gikk verken så langt eller fort, men vi var ute i litt over en time og koste oss storveis :-)
 Noah sitter godt i bæreselen, og nå når han sitter på ryggen, blir det straks bedre for meg også å gå i ulendt terreng.

 En av de mange bålplassene

 De endene skulle Frost gjerne hatt tak i :-)

 Verdens fineste gutt

 På søndag var vi en liten tur til Kubbetjørn sammen med Kristin og Hera med familie

"Kongen på haugen"

 Dempe, dempe, dempe....

 Utsikt over Gandsfjorden en tåkefull dag

1 kommentar:

  1. Kjekke bilder :)

    Jeg får ikke til å innstallere runkeeper på mobilen min :( Du får hjelpe meg på fredag :D

    SvarSlett