søndag 22. januar 2012

Clicks første ID-sportrening

Da var det endelig på tide å trene spor igjen :-)
Denne gangen var vi 5 mennesker og 7 hunder som møttes på Forus for å trene asfaltspor. Click har jo bare hatt en kort innføring til spor før, så jeg valgte å legge to godbitspor på plenen/snøen. Det første lå ca 30 minutter, og det gikk han veldig fint, og grundig. Gutten hadde ingen hast ihvertfall, ALLE godbiter skulle inhaleres ;-)
 Trofast skulle velge riktig figurant denne gangen, og det var neg som var falsk figurant og Anna var den riktige. Selv om han så meg først, var det ikke tvil om at han skulle til Anna :-)

 Andre spor for Trofast

 Caos på sporet
 Click fikk hilse på blodhunden Trofast også. Han er en kjempeflink sosialiseringshund, for han bare overser valpen og lot Click styre på som han ville. Click har møtt han en gang før, og det var tydelig å se for han var kjapt fremme hos Trofasten.

 "Jammen jammen jammen...lek med meg da!!!!"

 Og etterpå fikk han møte Zeuz, en bordercollie. Tydelig å se at dette var en helt ny hund, for her var Click mye mer forsiktig i tilnærmingen. Selv om han var kul han også da ;-)

 Godbitsøk er en fin aktivitet

 Etterpå fikk Una og Zappo hilse på hverandre :-) Mye lyd, tenner og kjefting, og for folk som kanskje gikk forbi så og hørtes det nok ut som om de holdt på å drepe hverandre :-)

 Da er det godt å koble av med godbitsøk...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar