tirsdag 11. september 2012

Feriens spor

Nå ser jeg at jeg har vært dårlig på å oppdatere bloggen om ting vi har trent på i ferien (for vi har trent litt innimellom også).
Fokuset har hovedsakelig vært på spor, og Click har blant annet gått et 12 timer gammelt og 200 meter langt spor med 6 gjenstander som han plukket :) og et 4timer gammelt spor på max 100 meter der han ikke var i spormodus i det hele tatt. Planen på det 4 timer lange sporet var egentlig betraktelig lenger, men sporlegger misforstod (og det var egentlig helt greit).

Click måtte jobbe endel på det 12timer gamle sporet, men han kom frem til alle gjenstandene og slutten helt på egen hånd, selv om det tok litt laaaaang tid :)

Mental note to myself: alltid ha sporsele og sporlinen tilgjengelig når vi trener spor (spesielt i innlæringen). Tror faktisk det var det som var utslagsgivende på det 4timer gamle sporet.

Har vært mye annet som har foregått i helgene den siste tiden nå, så har ikke fått vært like mye på trening som jeg skulle ønske, men slik blir det nok innimellom. Andre ting må også prioriteres, men det betyr jo ikke at vi ikke trener i det hele tatt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar