tirsdag 25. september 2012

Oppsummeringsblogg

Søndag 16.okt
Sporoppsøk og rundering Skjævelandsskogen
Sporoppsøket gikk veldig bra, 30 min gammelt, gikk litt bakspor, men snudde selv. Belønnet i sporet når jeg så han var skikkelig på og dro godt i lina ved å kaste ball over han og ned i sporet.

Toppen av lykke er en søledam

Mandag
Problemhundtrening med mye stillesitting i hekken :-)  Liten tur i Sørmarka etterpå sammen med Beate, Hilde og Marianne.

Onsdag
NRH Sviland rundering. Planen var egentlig spor, så GroElin la ut et for meg, som ble liggende til det begynte å mørkne. Da hadde jeg hatt en liten økt med rundering, så Click fikk komme i bilen og puste litt. Dermed tok GroElin sitt spor først, som jeg hadde gått ut, og når hun kom tilbake var det blitt veldig mørkt og jeg hoppet rett og slett over sporet til Click da.

Torsdag
En veldig koselig ettermiddag på Dale, hvor vi tok med litt ved og pølser, grillet og koste oss skikkelig. Vi var kjempeheldige med været også, det hadde jo regnet både dagen før, samme dag og på kvelden, men akkurat når vi var ute, skinte solen og varmet veldig godt.

Fredag


 Badebassenget er fortsatt ute, til stor glede for begge barna :-)
 
Forever Living-presentasjon hos Beate. Sykling med Click ca 7 km frem og tilbake.


Lørdag
Hadde egentlig planer om å være med på NRH-trening i dag, men timeplanen gikk ikke helt opp. Skulle jo tross alt ha fest på kvelden og da måtte huset vaskes, støvsuges og ryddes, maten lages, Noah leveres til Egersund til svigers og Click trenes inni alt dette. Men alt går med god planlegging :-) La ut et spor på veien ned til Egersund, og tok det på veien hjem igjen. Men først stoppet jeg på et stor mark og trente litt overvær.

Overvær på sekk
Prøvde først å sende Click ut på rundering i medvind, med det skjønte han ingenting av. Virket som om han trodde det var feltsøk han skulle trene på, siden han tok nesen ned med en gang og tuslet fremover. Tok han derfor i line og gikk på andre siden av sekken, for å gi han overværet. Stormet ut og lette rundt på sekken etter belønning, selv om løsbittet lå oppå sekken. Her også må vi trene mer, men når avstanden fra meg til sekken bare var 30 meter tok han bittet og kom inn med det. Tok etpar flere repetisjoner av dette, før jeg kjørte videre til sporet.


3timer gammelt spor jord/mold...ELENDIG innsats av oss begge. Click begynte bra, virret litt frem og tilbake, men var på sporet og jeg fikk belønnet han ved å kaste ballen over hodet hans. Men etterpå kom han aldri på sporet igjen. Surret mye, men dette var nok litt for vanskelig underlag for han, i kombinasjon med liggetiden. Jeg kjenner et jeg blir irritert da, og dette overføres til Click for han blir veldig usikker og demper MYE. Siden dette ble en veldig dårlig avslutning, så satte jeg Click i bilen, og gikk ut et nytt spor. Satte han på dette med en gang og dette hadde han ingen problemer med å følge.

Vel hjemme ble det husvask og matlaging, før jeg fikk tid til en liten lydighetsøkt på fotballbanen like ved huset sammen med Beate. Fikk trent litt fri-ved-fot og sikkert litt til, som jeg ike husker helt nå.


Søndag
Lydighet (fri-ved-fot, alenedekk og lek-lek-lek) og feltsøk
Tur til Dalevatn, sammen med nesten hele SandnesTo fallskjermhoppere midt i bildet


Mandag
Problemhundtrening med mye sitting i hekken
3-4 timer gammelt spor etter Beate OD, fant sporet og slo veldig bra på det, men gikk baksporet og endret ikke retning før jeg holdt han igjen. Når jeg da stoppet han hadde han store problemer med å finne sporet igjen, men når han endelig kom skikkelig på, gikk han på en tisseflekk fra en løpetispe og ble stående der :-( Og da var han ikke interessert i å gå spor etterpå. Tok han derfor tilbake mot bilen og gikk over sporet som Beate hadde laget på veien ut for å ligge som figurant og lot han ta dette. Veldig tydelig at han hadde henne på overvær, for da dro han meg gjennom skogen så fort jeg klarte å henge på.
En liten pause i bilen også fikk han et blodferskt spor etter Beate, hvor han hang i selen, ble litt virring siden han hadde det travelt, men hadde ingen problemer med å finne henne. Det jeg er mest fornøyd med på denne økten er lekingen. Beate var kjempeflink figurant og fikk han skikkelig gira.

Click som figuranthund


Tirsdag
Sykkeltur til Kubbetjørn 3 ganger frem og tilbake, ca 5,5 km og vi møtte på tre hester på beite. Click syntes de var litt skumle, men ikke verre enn at han var snute-til-snute med de og hilste på :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar