fredag 1. mars 2013

Spor - gjenstand - klikk

ÅÅÅ du hjelpes så sjeldent denne bloggen blir oppdatert for tiden.... men vi trener og står på. Litt apport, melding, fri ved fot, innkalling, vendinger, holdter og annet smågodt innimellom, men har blitt mest fokus på spor. Har fått en rimelig stabil dekkmarkering på gutten nå, på alle gjenstander bortsett fra papir. Det lukter han på, logrer litt og sporer videre. Og han er veldig konsekvent på at dette bare gjøres med papir :) Har hittil holdt han tilbake og ventet han ut, men etter tips så skal jeg begynne å klikke i det øyeblikket han viser interesse for gjenstanden og dermed bygge opp forventningen.

Har vært lite NRH-trening på meg også :( Først hadde vi en periode med sykdom i familien, hvor Geir fikk en skikkelig kraftig omgang med influensa, og jammen klarte han ikke å hoste på seg først en ribbeinsbrist, og deretter et skikkelig brudd. Så da har dagene gått i ett her i huset, og Click har desverre blitt minimalt aktivert ifht planen. Men han er heldigvis tilpasningdyktig, og så lenge han får rase litt fra seg i skogen, så overlever vi hele gjengen :) Men kjenner det skal bli godt å komme seg på trening igjen snart.

I morgen skal vi på fjelltur sammen med en liten gjeng, og søndag skal jeg ut og se på et mulig sporområde til Frode kommer for å holde sporkurs 16.-17.mars :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar