torsdag 30. januar 2014

Oppsummering av de siste ukene

De faste treningen med NRH har vært stort sett rundering og overvær i det siste.

Ser at vi må gå litt tilbake i treningen, og dele opp i momenter, fremfor hele øvelser. Det vi sliter litt med nå er at det er fortsatt litt vanskelig å forlate figurant for å melde. Han plukker fort opp bittet, men må ha noen runder rundt figg før han kommer inn.
Et annet punkt er at vi må trene litt mer på fremdrift ute på slagene. Han løper relativt rett ut, men blir ute en stund, og kommer inn til midtlinjen nesten på samme sted som han blir sendt ut, så mistenker han løper litt bakover for så å søke frem og inn. Så plan for neste runderingstrening er mange funn, og at jeg trekker laaaaaaangt frem på midtlinjen når han skal melde. Dette skal jeg gjøre noen økter på rad, og om dette ikke fungerer, skal jeg prøve flying, uten melding.

Ifht spor så går det rimelig bra. Vi trener det innimellom de fastsatte treningene. Klarer jo ikke å holde meg til planen om at bare andre skal legge sporene for han i en periode, men det må det bli en ordning på nå. Han går mine spor veldig bra, men ikke den største intensiteten. Markerer fint på gjenstandene og er veldig spornøye. Det som kan være utfordringen er kryssende spor som er ferskere enn selve sporet. Det må vi trene mer på :)

Føler hele veien at vi ikke får trent nok, og dersom jeg trener litt mer, får jeg dårlig samvittighet ovenfor de som sitter hjemme :( Dette er en vanskelig balansegang, og da blir jeg ekstra glad når gode venner og treningskamerater hjelper til å passe på Noah når han er med på trening. Men det er desverre litt upraktisk, jeg klarer ikke konsentrere meg skikkelig om det jeg skal gjøre, og dermed yter kanskje ikke Click 100% heller? Det er ihvertfall vanskelig nå i vinterhalvåret, med sur vind og kaaaaaldt, men blir straks litt lettere når det blir litt varmere i været.

Off ble litt negativ avslutning på dette innlegget, men slik er hverdagen avogtil :) Vi har det stort sett veldig bra og har ihvertfall nok å fylle dagene med :)


1 kommentar:

  1. Stå på Cecilie, dere jobber kjempebra :) Og ja, det blir lettere nå når våren kommer å ha med Noah osv, jeg blir veldig gjerne med litt mer til våren, så bare hjelper vi hverandre med kidza ;) Gleder meg til bål, pølser og varm suppe på thermos!

    SvarSlett