lørdag 8. mars 2014

Lite trening...men noe har vi gjort :)

Litt bilder fra de siste ukene


 Har vært litt feltsøkstrening på ettermiddagene/kveldene, og da er refleksbånd supre for å markere hjørnene :)Forrige helg ble det ikke NRH-trening på oss, da gikk heller jeg og Noah på tur opp til Flassavatn. Noah hadde med seg sykkelen sin, bøtte, spade og rake :) Jammen fikk vi fikset mye på sanden ved vannet :)

 Onsdag var det trening i Ølbergskogen, og heller ikke denne skogen har sluppet unna rotvelter etter vinterstormene. Dette var en veldig ryddig plass i skogen, men noen av stedene var helt ufremkommelige med mange trær som lå på kryss og tvers over hverandre.

Denne treningen ville jeg ha melding på utilgjengelige figuranter, så Hugo ble plassert opp i et tre, Runar klatret opp under taket i et av byggene, Mari klatret opp i et annet veltet tre og Hugo, som var første figg, satte seg på utedoen med stengt dør etter han ble funnet. Det jeg ville frem til med denne treningen var at Click skulle melde på figuranter han ikke kunne nå frem til.  Myyyye virring i nærheten av treeet som Hugo satt i, men når han endelig løftet blikket litt så gikk det fint. Tror vi må trene litt mer på dette, for det er vanskelig for Click å forlate en figurant som han ikke har vært helt inntil, da blir det endel piping, og han har veldig hastverk med å komme seg tilbake til figg. Jeg tenker at det kan være en fordel med at han veldig gjerne vil helt inn til figg før han melder, siden da vil sjansen for bittsnapping og feilmelding minimeres. Vi får se om den teorien holder :)


Idag har vi vært på Li og trent :) Planen min var at figg skulle legge ut en sekk, som vi skulle finne på overvær, og deretter ta sporoppsøk fra sekken med figg i enden. En finfin plan, helt til vi skulle begynne, da hadde vinden snudd og Click stormet avgårde mot figg :P Ikke helt som planlagt, men vi fikk ihvertfall testet melding på gående figg :)

Etterpå ble det et forfølgelsesspor, hvor Gry krysset det samme området som alle nettopp hadde tråkket i når Silja hadde sin overværsøkt. Såg ikke ut til at Click registrerte at det var et krysset område, men nå var jo sporet det ferskeste som var der også. Noe jeg synes var litt kult og bra, var at hun gikk over/forbi det stedet jeg hadde lagt som figurant til Caros spor, og det såg ikke ut til at han brydde seg i det hele tatt når vi fulgte etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar