søndag 13. desember 2009

Besøk av opphavet i helgen

Idag har jeg grått igjen, men heldigvis ikke pga Frost eller frustrasjon over å være en dårlig hundeeier ;-)
  Denne gangen var det fordi mamma og pappa dro tilbake til Ellingsøy. De har vært på besøk her i helgen for å se det nye huset vårt, hvordan vi har fått det og sjekke ut Julebyen Egersund (pappa var ekstra nøye med å testsmake gløggen som munkene serverte). Lørdagskvelden inviterte vi svigers også opp til middag og vi hadde en kanonkjekk kveld. Frost inntok horisontalen mens vi spiste middag og koste oss. I hyllene bak Frost skal jeg få opp tapet inni. Tror nok det blir bra etterhvert ;-)


Siden mamma og pappa ikke hadde sett Frost siden bryllupet i august, fikk de litt bakoversveis når de så hvor mye han har vokst. Jeg har sikkert skrevet det før også, men jeg klarer ikke se det selv.


Så da la jeg meg på gulvet så vi kunne ta bilde


Måtte ta et i dagtidlig også. Legg spesielt merke til de lekre fargesammensetningene på mine klær ;-) Bekvemmelighet går foran ALT en søndags formiddag


STOOOORE guttenEtter jeg hadde kjørt de til Sola Flyplass, tok jeg en tur innom Flystripa på Jæren. Har hørt at der går det litt hundefolk, og siden Frost ikke får møte så mange andre hunder her i Egersund, så var dette en gylden anledning.
Ser ut som om han blir kvalt av halsbåndet på dette bildet, men jeg kan forsikre dere om at det blir han ikke ;-)Litt lang tunge på slutten av turen ja. Vi møtte på et par som hadde en Boston Terrier på 7 mnd (Messi, oppkalt etter fotballspilleren) som Frost lekte kjempebra med. Selv om han ikke helt har styr på potene sine alltid, så leker han veldig fint med andre hunder. Skal bli spennende å følge han fremover nå etterhvert som han blir kjønnsmoden.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Roligt att hitta till Frozt's sida.. :)
  ha en bra dag

  Petra
  White Ice Wolfs

  SvarSlett