søndag 27. desember 2009

Romjulstreff på "Flystripa"

Da har vi hatt nok et HG-treff og denne gangen var vi DOBBELT så mange hunder!!!!!!

Vi begynte dagen med å stå opp ALTFOR tidlig (ca kl 9) og bare sitte og vente på at vi skulle kjøre. Vanligvis bruker vi ca 1 time, men med den snøen som har kommet de siste dagene tenkte jeg at det kan være en fordel å kjøre litt før. Og det er i slike situasjoner jeg ser at jeg er blitt mer og mer lik mormor ;-) Hun er vanligvis klar 30 minutter før noe skal skje, uansett om det er mat vi skal spise eller om vi skal dra en plass. Mormor sitter alltid klar med jakka på og håndveska ved siden av seg. Fantastisk dame som alltid har tid til å slå av en prat.
Men tilbake til dagens hendelse.... Veiene var jo egentlig kjempebra å kjøre på, minimalt/ingen snø = Cecilie kommer frem 30 min for tidlig og blir sittende og vente på de andre ;-)
Denne gangen var det Frost, Aron, Biko og Hera som møtte opp, selv om Hera hadde litt problemer med å finne frem :-) Under følger noen av bildene fra dagen.


Frost

Biko

Biko

Biko, Hera, Aron og Frost

Skjønne Hera

Frost og Aron

Aron


Biko, Hera, Frost og Aron

Aron og Biko

Hera og Frost i fullt firsprang på glatta

Aron, Hera, Biko og Frost

Etter treffet var vi innom EB for en liten trappeprat og for å levere tilbake Furminatoren som jeg har lånt. Har lurt på å kjøpe en, men ville gjerne prøve den først. Ser ut til at den fungerte bra på pelsen til Frost, men foreløpig venter vi med kjøpet til Frost blir flinkere/tolerer pelsstellet mer.

4 kommentarer:

 1. Hei og takk for turen. Målet får være å doble antallet neste gang også, da begynner det å bli bra mange:)

  SvarSlett
 2. Så masse fine bilder av Frost og de andre :) Ser ut som om bikkjene storkoste seg i snøen og på glatta i allefall.

  SvarSlett
 3. Men hallo! Hvorfor har jeg ikke fått noe bilder fra dette!! Må jo ut på hjemmesiden!! :-D Jeg tipser Knut, så kanskje han kan "stjele" noen bilder fra bloggen din? Stor nyttårsklem fra meg og Strax!

  SvarSlett
 4. Lili har sendt mail til Knut... så det kommer nok ut på hjemmesiden om ikke så lenge :-) Det er hun som har tatt bildene :-)
  Noen planer for kvelden?

  SvarSlett