mandag 27. juni 2011

Lykke

Går rundt med en god følelse for tiden... kjenner jeg rett og slett er LYKKELIG :-)
Jeg har en fantastisk sønn (er fortsatt ikke helt vant til å si og skrive slikt) og mann, Frost har virkelig god effekt av kastreringen og begynner å vise seg som en fantastisk ung herremann, vi flytter snart til Sandnes, jeg har blitt kjent med mange nye folk på instruktørkurset som jeg har mulighet til å trene sammen med når vi flytter tilbake, jeg får snart gleden av å trene i svært aktive hundemiljø med felles syn på treningen og dermed kan jeg få hjelp og løse utfordringer på en måte jeg er tilfreds med og sist, men ikke minst så har jeg endelig kommet meg ut i ulendt terreng igjen (vet jeg har skrevet det før, men var faktisk ikke klar over hvor avhengig jeg var av det, før jeg ikke hadde sjansen) :-)

LYKKELIG

3 kommentarer:

  1. Så koselig - det er viktig å reflektere over hva man har av og til -ikke bare jage videre ;) Gleder meg til dere kommer hit!

    SvarSlett
  2. Utrolig glad for deg!! Jeg er også veldig lykkelig :-) Var vel ikke heller helt klar over hvor mye jeg savnet "hjemme"...så utrolig deilig å vaere hjemme hos familien igjen!! Tenk så heldige vi er!! Hilsen Linda og dyrene

    SvarSlett