lørdag 23. juli 2011

Kappsvømming og litt til

I dag har vi vært en tur i Egersund, hvor Forbundet Kysten, har avholdt sitt Landsstevne. Mange eldre båter og seilskuter som alle har vist respekt for den tragiske hendelsen i Oslo og Utøya ved å seile med flagget på halv stang, samt stått i honnør (hatten over hjertet) ved innseilingen. Merket tydelig at dette var samtaleemnet blant de fleste i byen.

Jeg holder jo på å trene opp kondisen til Frost, men siden vi har hatt 20 grader her i dag, var sykling utelukket.  Da tok vi heller turen til Vannbassengan og svømte om kapp etter Kong. Jeg fant ut på den kjipe måten at den ene kongen IKKE var flytende, men hadde heldigvis med en ekstra :-)

 Førstemann!!!!
Svømming er jo en kjempefin aktivitet å gjøre sammen, siden begge kommer i bedre form da. Er ihvertfall det som er målet :-)

 En av de vaaaarme dagene, og da er dette Frost sin hovedsyssel.

 Legg merke til leken som henger i treet øverst i venstre hjørne. Frost er nok ikke den som er mest gira på lek, ihvertfall ikke i varmen....og IHVERTFALL ikke om han må hente den ned selv :-)

 Løsningorientert hund, selv om han ikke helt har skjønt sin egen størrelse.
Verdens fineste og beste Frost :-)

Hadde egentlig ikke tenkt å legge ut dette, men MÅ bare... Møtte på hun som hadde hatt Frost på gårdsferie for noen dager siden og da fikk jeg følgende oppsummering av oppholdet og Frost:

"En kjempebehagelig hund å ha med å gjøre, flink, snill og lydig. Ikke noe tull og fungerte godt sammen med hennes hund. Hun hadde i utgangspunktet vært skeptisk til å passe en HG siden hun hadde møtt så mange dårlige eksemplar, men denne gutten var virkelig med på å endre hennes oppfatning av rasen. Og sist men ikke minst.... han var en av de som kryper under huden på deg" 

Kan tro jeg gikk derifra med et stort smil og sprekkferdig bryst :-)

3 kommentarer:

  1. Så mange fine bilder :) Ser deilig ut å svømme sammen slik.

    Herlig at Frost har hatt det så bra på gårdsferie. Gleder meg til å se dere igjen snart :))

    SvarSlett
  2. Takk for det Tellus...er godt fornøyd med godgutten ;-)

    SvarSlett