mandag 18. juli 2011

Oppsummering :-)

Blir lite blogging for tiden, men det betyr ikke at det er stille i hjemmet :-) Vi har blant annet hatt dåp her i huset og Frost har vært på gårdsferie :-) Ble positivt overrasket over Frost og hvor avslappet han var når vi hadde huset fullt av folk her. Han hilste på alle som kom, tuslet litt rundt (på leting etter eventuelle godbiter??), hadde veldig lyst å ta både en og to biter av matbordet, men fikk ett margbein å spise på, og la seg etterhvert ned for å sove,midt blant alle, så vi måtte tråkke over han både titt og ofte. Han leet knapt et øre :-)

Ellers holder vi på å flytte og da følger naturligvis pakking med

Frost er litt bekymret for at vi skal glemme han i all flytteståheien, så da legger han seg på veldig strategiske plasser :-)

Mandag etter dåpen ble det tur sammen med Zanto. Litt brulting og "slossing" ble det, men så ut til at begge hadde det gøy ja.
"JIPPIIIIII"


Vi møtte på denne på turen, heldigvis var det ikke en huggorm
Geir og Noah har rådslagning
Dette røret er überkult. Frost løper gjennom flere ganger og er like fornøyd hver gang


Brytekamp må til
To kompiser

Verdens fineste gutt :-)
Ellers så har Frost vært på gårdsferie noen dager... der han har fått hilse på både hester, kyr og sauer. Før har han synes sau er veldig kult å jage, heldigvis har han vært i bånd da, men er han fri tviler jeg ikke på at han hadde løpt etter. Men på gårdsferien ble han for første gang stanget av en sau og han holdt goood avstand fra de etter det :-)

En liten film av Frost som møter den tøffe nabokatta

Ny film av samme katten, som blir angrepet av en mus... de minste dyrene her i nabolaget er de farligste :-)


1 kommentar:

  1. Prövde å legge igjen en kommentar, men gikk visst nok ikke så bra...så jeg pröver igjen :-) Fine bilder av Frost! Han er en morsom ung mann! Og katten til naboen er jo bare helt nyyyydelig da!! Hils alle mennene i livet ditt ;-)
    Linda, Strax og Bonni

    SvarSlett