onsdag 6. juli 2011

Tur og opptrening

Siden jeg og Kristin skal melde oss på utholdenhetsprøven med Frost og Hera neste vår må vi trene på det å trave ved siden av sykkelen. Har, som sagt i tidligere innlegg, funnet en veldig fin grusvei vi kan trene på, og der har vi vært noen ganger nå. Jeg variere litt på tempo og om han løper i bånd eller løs, så han skal synes det er gøy, og ikke bare slit. Ser ihvertfall ut til at han synes det er gøy, for med en gang han slipper ut av bilen og jeg gjør klar sykkelen, er han på hugget :-)  Tirsdag hadde vi nok en treningsøkt, der han travet fint ved siden av sykkelen ca 5,5 km, ca 1 km galopp og 400 meter full fart. Hadde fått på sykkelcomputeren og vi var oppe i 36km/t på det meste, og da er gutten utrent også. Tenk så bra det kan bli med litt mer trening i bena.

Innimellom trilleturene vi vanligvis tar på formiddagen, tar vi noen turer i skogen også. Mandag bar turen til Hetlandsskogen.

Før når vi har gått i Hetlandsskogen har dette vært landskapet vi har gått i... mange høye trær overalt, men det som møtte oss den dagen var bildet under.

Store deler av skogen er hugget ned, og jeg kjente meg nesten ikke igjen i begynnelsen av stien. Og som en "morsom" gest fra skogarbeiderne hadde de snudd skiltet som viser hvor stien går, så jeg havnet på helt feil plass, men trening fikk vi ihvertfall :-)

1 kommentar:

  1. Så flotte bilder! :)

    Tusen takk for hilsen i gjesteboken :) Utrolig gøy å høre at vi inspirerer andre :)

    Lykke til med treningen mot utholdenhetsprøven! :)

    SvarSlett