torsdag 18. august 2011

Jakten på en god sele

Synes det er så vanskelig å finne en god sele, som sitter godt over lengre tid. Frost vimser mye fra side til side, og da blir sele sittende slik som på bildet under.


 Mens det er slik den egentlig skal sitte. Nå er dette en Trixie-sele, så har ikke så store forhåpninger om at den skal holde så lenge eller være den beste, men har en WebMaster-sele som også vrir seg. Og føler ikke jeg kan stramme den mer, for da får jeg den ikke på. Noen andre med HG eller schæfer som har noen gode seler å anbefale?

Ellers så prøver vi å bli kjent i nærområdet, så i dag gikk turen opp i skogen og mot Gramstad. På veien møtte vi de forhatte gjerdeklyverne, som jeg ALDRI har fått Frost til å gå over. Når han var ca 8 mnd satte han foten fast på veien over, heldigvis ingen brudd, men tydelig at han fikk vondt, for han har nektet å gå over de siden.
"Hmmm..what to do??!!"
Men i dag tuslet han bare rett over, som ingenting. Fikk filmet noen ganger.


I kveld møtte vi på et rådyr med brukket fot :-( På bildet under står det og en kompis i solen, helt i skogskanten.
Jeg fikk ringt Politiet, som satte meg videre til Viltnemnda, men de sa at de var klar over dyret og hadde det under oppsikt, men det klarte seg såpass bra at det skulle bare gå slik. Synes det høres brutalt ut, med den ene framfoten hengende og dingle, men slik er naturen visstnok.

1 kommentar:

  1. Kom innom siden din :) åh, jeg likser utrolig godt hvit gjeterhund:) Så her må jeg følge med videre:)
    Frost var bare helt Nydelig :)

    SvarSlett