lørdag 18. august 2012

Sportrening på Tjørn

Lørdag var det tur til Tjørn som stod på programmet, og vi er jo inne i en "sporperiode" nå :-) Ble to spor på lillegutt, vått underlag, og litt sidevind. Tror faktisk ikke vi har gått i slikt vær før, så det var en ny læring.

Første spor ca 200 meter langt, 1 times liggetid, litt sidevind, en gjenstand i sporet. Gikk 90 grader på sporet og Click slo på det med en gang. Valgte riktig vei med en gang (så vidt jeg husker) og tuslet avgårde i behagelig tempo, litt drag i linen, men ikke heseblesende. Sporlegger Morten var med, og sa at han gikk veldig spornøye. Gikk over gjenstanden, så det må vi begynne å trene på :) Ingen problemer med å finne slutten.

Andre sporet var ca 250-300m, ca 1,5time liggetid, noen serpentiner og vinkler. VAAAANSKELIG å begynne på sporet for Click, siden sporet gikk gjennom sauenes latrine = MYE sauebæsj å spise... og noen av de andre kom tilbake fra sin overværstrening, med vinden direkte fra de og mot Click. Det er jo overvær/rundering vi har trent mest på, så han responderte jo på det med en gang og veksler på å ville løpe opp til de og spise sauebæsj. Da blir jeg sint (selv om jeg vet jeg ikke skal bli det) og drar han bort derfra. Dro altfor hardt så gutten tippet rundt og ble rimelig forfjamset (BANK I EGET HODE). Da kom han tilbake til meg, satte seg foran og lurte nok på hva i alle dager jeg holdt på med? Gikk litt videre langs sporet, og endelig slo han på det. Gikk veldig fint resten av sporet, hoppet over første gjenstand og markerte så smått på neste. Holdt han derfor igjen og ventet til han løftet den opp, før jeg belønte. Etter belønning resite jeg meg opp for å se hva han gjorde uten å få kommando. Han kikket litt på meg, sutret litt og begynte deretter å søke etter videre spor. Tydelig å se at når han først var på sporet ble han ikke affisert av alle andre ting, slutten lå rett ved siden av en gooood samling med dritt, og han gikk rett på slutten :-) Sporlegger GroElin var med her også, og sa at han tok vinklene veldig bra og gikk veldig spornøye :-) Utpalssering av figuranter til overværstrening

 Har fått meg nytt kamera og de ulike funksjonene måtte jo testes ut :-)

 Ikke akkurat strålende sol

 Morten og Snusken klar til å gå spor

 Uten mat og drikke....

 Bare "litt" regn

 Morsomme effekter
Også har jeg fått kamera som kan ta film i SLOOOOOW-MOTION :-) Moro!!!!!
Storm finner figurant

Snusken klar til sporing

Snusken finner ballen sin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar