fredag 26. oktober 2012

Oppsummering av de to siste ukene og helgens planer

Mandag 15.10
Grusspor på jobb, helt ferskt, med 3 gjenstander (avrevet papir som han ikke kan plukke opp). Markerte veldig fint og intenst på gjenstanden når de kom. Søkte tilbake til sporet når belønning var ferdig.

Tirsdag 16.10
Grus/sandspor på vei for å hente Noah i barnehagen, Samme som i går :)

Onsdag 17.10
Rundering i Ølbergskogen. Han har begynt å skjønne systemet nå, så fremover blir fokuset utholdenhet. Han løper laaaangt ut når han ikke løper rett på figuranten, og jobber helt til han finner de. Veldig vanskelig å kalle han inn igjen når han holder på slik, så jeg må jobbe mer med verdien av å komme inn igjen til midtlinja og meg.

Torsdag 18.10
Ingenting strukturert trening, vanlig hundehverdag :-)

Fredag 19.10
Tur på Dale med Hilde og Twist og bading sammen med Noah
Lørdag 20.10
Meldingstrening med Hilde og Twist i Aspervika. Oj oj oj oj her har vi mye å trene på :-) Men gikk nok altfor fort frem her ja, så vi må plukke det litt fra hverandre og trene på momentene :)

Søndag 21.10
Rundering Sviland NRH, mer utholdenhetstrening. Fikk tilbakemelding fra figurant på siste slag at han fint kunne gått et stykke til :-)
Kveldsturen ble sykling til Beate for å hente noen saker.

Mandag  22.10
Problemhundhjelper. Jeg har planer om å skrive en liten blogg om hva vi gjør når vi er problemhundhjelper, men har ikke kommet så langt ennå :-)
 

Tirsdag 23.10
Kveldstur på Hellestø med Beate og Saga :-)

Onsdag 24.10
Spor på Dale
To spor på ca 150 og 100 meter, rett over 2 timers liggetid. Fikk overvær av spor nr 2 når han skulle gå det første, så ble en del sutring og forsøk på å storme fremover, før vi endelig krysset første spor, samtidig som nesen var skrudd på :-) Jobbet veldig bra når vi endelig fant sporet.
Spor nr 2 gikk veldig bra, var ingen tvil om hva gutten hold på med, og figuranten i enden gav tilbakemelding på at han gikk veldig spornøye.
Begge sporene ble gått ca kl 20 om kvelden og da har det blitt mørkt ute.

Torsdag 25.10
Ingenting strukturert trening

Fredag 26.10
Meldingstrening med Frode, fikk veldig gode tips om hvordan jeg skal gå frem og hva jeg burde fokusere på fremover. Vi er fortsatt i startgropa, men så lenge jeg klarer å være strukturert og ha klare kriterier for treningen, så skal dette gå bra :-)

Lørdag og søndag 27.-28.10
Runderingskurs med Frode Sjovatsen og jeg gleder meg sinnsykt mye :-)

1 kommentar:

  1. Skal si dere er aktive :), skulle ønske vi bodde nærmere... :) Så utrolig festelige bilder av Click og Noah når de bader i badekaret, skikkelig tøffe gutter ;)
    Spennende å følge med på hva dere gjør :)
    Kos dere masse på kusr i helga ;) Syke Caoz hilser til storebror ;)

    SvarSlett