lørdag 19. september 2009

Frost har vært på damejakt....


Som et ledd i sosialiseringen av Frost eier jeg ingen begrensninger.... Benytter meg av alt og ingenting rundt meg som har balanserte hunder og som kan gi Frost en god oppdragelse ;-) Og om noen leser dette og har en snill og flink hund de vil låne bort til denne læringen er det bare å ta kontakt.

I dag har vi vært på besøk hos Bente, Brutus og Dina like utenfor Klepp. Hadde tatt kontakt for en stund tilbake om Bente ville låne ut sine to skjønninger, pga jeg følte at Frost var litt voldsom i leken med andre hunder, men de vi møter er vanligvis valper eller unghunder, så da blir det ingen av de som gir seg heller. Tenkte da at to voksne boxere kan gi han et lite vink om hvordan man opptrer sammen med eldre ;-)
MEN... etter jeg spurte har Frost endret seg litt... Blitt mer høflig, midre biting og viser et klart og tydelig kroppsspråk. Så det vi egentlig skulle trene på falt litt bort, men sosialiseringen er jo alltid viktig uansett, så her følger noen bilder som Bente tok av Frost og Dina. Når vi gikk ute på markene med Brutus, glemte vi kamera, men håper vi får komme på besøk en annen gang, så blir det nok bilder av Brutusgutten også etterhvert...


"Ooooh......CHICKS!!!!"


...som lukter fantastisk godt og i tillegg legger halen til side....


"Let's get to work....."


Dina flørter alt hun er kar/dame forEn sliten Frost er godt fornøyd med dagens verk... men bare så det er sagt. Selv om viljen var der, var nok ikke vettet helt med, så (heldigvis) ingen produksjon av mini-Froster enda ;-)

3 kommentarer:

 1. Takk for besøket Cecilie og Frost og kom gjerne på besøk igjen. Både Brutus og Dina syntes det var stas :) Blir nok litt mer "boxer-race" når løpetid er over og de kan springe på jordene alle tre :o)
  Hilsen Bente, Brutus og Dina

  SvarSlett
 2. Oj oj, Frost er tidlig i gang! Har vel sett for mye på pappa Blaze tenker jeg :-) Det er kul at du er nysjerrig på oss, her kommer svaret: Vi trener med nybegynner laget til NRH Oslo, Akerhus og Baerum, det kalles DIO 01. Snart håper jeg vi får komme på et vanlig treningslag, men nybegynnergruppa er også morsomt. http://www.nrh-oslo.no/ dette er hjemmesiden til NRH Oslo.

  SvarSlett
 3. Heisann! Hadde vært kjekt å møtt dere en gang : ) Vi hentet en Hvit gjeter i Danmark nå i helgen. Vi bor på gausel.

  http://www.hera.cybersite.nu/

  SvarSlett