mandag 14. september 2009

Litt av en type...

Nå har Frost rukket å bli 5 mnd gammel og han er vel ikke den som best klarer å skjule hva han vil eller ikke vil være med på/synes er kjedelig.

1. Når vi er ute og går i nærområdet, og vi vender nesen hjemover sakner Frost farten betraktelig og såvidt tusler hjem i enden av båndet. På samme måten er det når han går opp trappene til leiligheten. Såvidt han gidder å løfte bena og tar pause for hvert 5-6 trinn. Synes det er mye mer morsomt å være ute med de gode luktene enn å være rolig i leiligheten.

2. Det er veldig lett å se når han har fått tak i noe han egentlig ikke skal ha tak i, spesielt på vei opp til leiligheten. Da har han plutselig en voldsom fart opp og når vi kommer frem til døren, står han med litt senket hode, som for å si at han har ihvertfall ingenting han prøver å skjule :-)

3. Har skrevet om det før, men mørke gjørmehull er et yndet mål for mageplask.

Mange andre ting som er fascinerende med denne typen, så kommer nok til å følge opp denne tråden etterhvert.

I dag har vi hatt en veldig produktiv dag (synes jeg). Etter jobb hoppet vi i bilen og kjørte til Ganddal, der vi benket oss på togstasjonen for en god økt miljøtrening. Sist vi var på togstasjonen var Frost veldig skeptisk og på grensen til redd når togene kom og gikk, så da var det på tide å jobbe.... Garderte meg med mat, drikke og en bok og der satt vi. Frost var litt urolig i begynnelsen og synes ikke det var kult i det hele tatt, men roet seg relativt fort. Tror han syntes det begynte å bli litt kjedelig, for ble litt piping innimellom, men vi stod løpet ut og avsluttet når han  var rolig. Dønn sliten var han når vi kom hjem og sov i to timer.
Frost har vært skeptisk til fremmede og på togstasjonen fikk vi mye gratis hjelp. Flere som henvendte seg og lurte på hvilken rase det var, og da ble de proppet med pølsebiter og tørket kyllingkjøtt som de skulle bestikke Frost med. Synes han var flink som henvendte seg fint til alle, og han synes de var relativt morsomme når han fikk godbiter ;-) Prøver febrilsk å si til alle at de ikke skal klappe han på hodet for da trekker han seg bort, men jammen ikke lett for alle å høre etter. Gang på gang får han en hånd på hodet og gang på gang trekker han seg bort fra hånden. Mange uvitende folk uten og går, men skal vel være glad for den hjelpen jeg får fra de som hører etter :-)

1 kommentar: