onsdag 9. september 2009

Første kveld på valpekurset unnagjort....

Jaja... da er vi i gang og for en start. Vi var så klar til å begynne med trening, få tips om hvordan holde på oppmerksomheten til Frost og generelt trene. MEN... vi har også fått en del gaver til bryllupet som vi måtte bytte, i tillegg til at vi skal begynne å pakke ned leiligheten. Så vi kom hjem fra jobb i dag, kastet oss rundt og begynte å pakke litt, før vi hoppet i bilen med en del av gavene som skal byttes. Vel fremme på butikken tok det SÅ KLART veldig lang tid, pga mange kunder som plutselig skulle innom butikken samtidig. Fikk endelig levert varene og gitt de listen over ting vi ønsket å bytte til før vi kastet oss i bilen for å nå valpekurset. Halvveis til møteplassen får jeg plutselig telefon fra den ene instruktøren som spør om vi kommer på kurs i kveld..... "Ja så klart det, vi er på vei" sier jeg i en lett tone "Hvordan det?" Da hadde kurset allerede begynt (15min siden). JEG HATER Å VÆRE FOR SEN TIL TING.... Vi hadde jo misforstått/sett feil/gudene må vite hva....Menmen kom oss til møteplassen noen minutter senere og da var alle i gang med å trene på ro ut av bilen. HELDIGVIS er Frost veldig rolig i buret og når han skal ut av bilen, men likevel.... Kjipt å være den som kommer for sent første kvelden...
I gang med kurset hadde vi valpeslipp, hvor de fikk leke litt med hverandre, før det var tilbake til treningen. Fikk tips om innkalling, kontakttrening, følge etter osv... Masse å trene på og Frost roet seg (litt) etterhvert og var flink på jobbingen. Nå er vi spent på om han kommer til å sove godt i kveld ;-)
Ingen bilder i dag, til det var vi for opptatt med jobbingen :-)

2 kommentarer:

  1. Hei! Rart med forsvunnet kommentar?! Jeg lover jeg ikke har tatt den bort! :-D Vi er også i gang med valpekurs, det er göy med alle små forvirrede valper og ikke minst alle forvirrende eiere :-D Lykke til videre! Når Frost er ferdig med kurset må du sende et bilde, så skal jeg legge ham ut på Wall of Fame!

    SvarSlett
  2. Hehe... trodde ikke du hadde tatt den vekk nei:-) Sikkert et eller annet mystisk som har skjedd... Skal sende et bilde når valpekurset er ferdig ja... må jo vise frem stoltheten min. Hadde vært så innmari morsomt å møtt dere en gang, men det blir nok etterhvert vil jeg tro:-)

    SvarSlett