torsdag 3. september 2009

Ny dag, nye muligheter :-)

Nå begynner hverdagen å slå inn her, begge er tilbake i jobb og synes at det blir altfor fort mærkt ute igjen. Høsten har sin sjarm og det er koselig å sitte inne med en god bok, varm kopp med te og et godt hjemmestrikket pledd når det blåser og regner ute, men vi har kommet frem til at vi ikke helt føler vi har hatt ferie i år. Blir vel litt den følelsen når vi ikke fikk ha ferie sammen i år. Menmen som overskriften sier... ny dag, nye muligheter :-)
I går vant vi endelig en budrunde og VI HAR FÅTT HUS... Etter 1,5 år på leting så er det godt å vite at vi ikke trenger følge med på Finn.no lenger. Et kanonfint hus, med nesten nyoppusset bad og kjøkken, stor hage som Frost kan løpe tulling i og avdelt stue og kjøkken. Det å sitte i stuen og se rett på oppvaskbenken er vel det jeg kommer til å savne minst ;-)
Og som om ikke det var nok med en stor nyhet, jeg har ENDELIG fått meg jobb som ergoterapeut. Så fantastisk gøy at alt skjer på en gang. Nesten så jeg begynner å lure på hva som blir det neste:-)
Ellers så går det virkelig fremover med Frost. Veide han i dag og da var han blitt 23 kilo, gutten begynner å bli stor og større skal han bli. Vi har begynt å komme inn i en viss rutine her hjemme når vi har kommet fra jobb. Først litt spising og avslapping før vi tar bilen og kjører til Sørmarka, Norges største friluftsområde for hund (ihvertfall i båndtvangperioden). Vi må fortsatt kjøre opp dit, så Frost ikke er helt utslitt før han skal begynne på den egentlige turen :-)
Vi ser virkelig at han trives godt med å løpe løs i skog og mark. Også har han blitt (relativt) flink til å komme på innkalling og holde kontakten. Utfordringen er når der kommer andre hunder svinsende forbi for da er det så morsomt å løpe etter de og leke at han glemmer litt å følge med på hvor vi er. Men det kommer seg nok etter hvert.
Det har jo vært en del dårlig vær den siste tiden, med mye regn og det vises på Frostegutten. Spesielt når han synes det er hysterisk morsomt å legge seg i de fleste gjørmehullene han finner. Heldigvis er der en liten elv/bekk som vi må over rett før vi er ferdige med turen vår, så der går han uti og setter seg litt. Greit nok at han blir våt, men gjørmen vaskes i det minste av.
Første punkt på listen:
Finn et gjørmehull og legg deg godt nedi
Pass på å få det godt innsmurt i pelsen
På veien hjem plumper vi ut i elva/bekken for en kjapp skylling (bildet er tatt med mobilkamera og Frost snudde seg akkurat)
Og se så fin han ble... Lurer på hvilke kanaler han får inn med de parabolene

3 kommentarer:

 1. Så göy!! Gratulerer med hus og jobb!! Vi har bodd i vårt hus i litt over et år nå, og jeg bare elsker det! Det er så utrolig greit med hage!! Jeg er blitt en skikkelig hage-nerd, desverre er Strax det også = jeg graver ned planter og han graver dem opp...Håper du vil trives på nye jobben din! Stå på! Fine bilder du har tatt btw!

  SvarSlett
 2. Frost har tydeligvis skjønt effekten av gytjebad og leiremaske! Gleder oss til å hilse på ham.
  EB & Kira

  SvarSlett
 3. Gratuere med hus og ny jobb :o)
  Skal bli morsomt å hilse på Frost etterhvert. Kjempefin blogg har dere også fått - alltid moro å kunne følge med på hvordan det går med valpene når de vokser til :o)
  Bente, Brutus og Dina

  SvarSlett