onsdag 2. juni 2010

Imponert over franske hunder...

En observasjon jeg glemte å skrive om fra Paristuren var de franske hundene. Det skal være ca 300 000 hunder i Paris ( a lot), og ca 98% av alle hundene vi så (ikke alle 300 000) gikk uten bånd. De diltet etter eieren sin og brydde seg ikke om noen eller noe annet. Stoppet når eier stoppet, ventet og gikk videre sammen med eieren. Og når de møtte andre hunder var det to sniff og deretter å følge eieren videre. Tenk når jeg får dette til med Frost.
Som et motstykke gikk den ene hunden jeg så (en mynde av ett eller annet slag) i bånd og med strømhalsbånd. Skjønne det den som kan!!!

Men likevel utrolig imponert over hundeholdet der nede. Når vi gikk i en av parkene (foran Louvre) var der to eiere som gjemte seg for hunden sin, og ingen av de andre i parken brydde seg noe om dette. Hunden løp jo bare rett forbi, og var ikke til plage for noen. GENIALT!!!!!!!!

Ellers så ligger Frost helt utslått på terrasen nå, han har vært til veterinær for HD/AD røngting, ta blodprøve for Rabiesvaksinen og tatt 1årsvaksinen sin. Dette blir nok en rolig kveld vil jeg tro ;-)

1 kommentar:

  1. Jeg bodde i Firenze noen mnd for årevis siden :D Da la jeg merke til det du beskriver her. Husker en hel Hunde "familie" som satt på fortauet med et skilt foran seg : "vi trenger penger til mat" Ingen eiere å se, men hundene satt der, valper og voksne :o

    SvarSlett