søndag 10. oktober 2010

Frost har prøvd rundering :-)

I helgen har Frost trent sammen med 6 andre hvite gjeterhunder og en rottweiler på Åmli :-)
Vi var så heldige å få hjelp og guiding til gode områder av en som hadde trent i Norske Redningshunder, når de het Norske Lavinehunder. Så ut til at han syntes det var gøy å være med på og trene hund igjen :-)

Lørdagen var det spor som stod på tapeten og det gikk skikkelig dårlig. Ikke interesse for sporet i det hele tatt, og han bare tuslet rundt på skogstur..... gjorde nok en stor feil med å sette han på sporet for nært veien, der folk hadde gått forbi, men han var likevel ikke interessert når jeg prøvde å sette han på litt lenger inn på sporet. Han fikk derfor et helt ferskt spor hvor han så Iren gå ut og gjemme seg. Der gikk han kjempefint og sporrett, frem til 10 meter fra der hun satt. Da rotet han veldig mye, men fant til slutt frem til Iren. Gjorde et nytt forsøk, med et annet spor noen timer senere, men igjen... ingen interesse. Avsluttet dagen med lek med to ukjente, og det gjorde han veldig bra. Rett på leken og ikke skeptisk i det hele tatt :-)

Idag fikk Frost en helt enkel innføring i rundering og det var tydeligvis KJEMPEKULT... stormet frem til begge figurantene (synlige) på de 4 første slagene, og 5. slaget med skjult figurant. Dette var GØY, og gav skikkelig mersmak. Håper bare vi finner noen andre som også er interessert i å trene rundering her i området, for dette hadde vært gøy å fortsette med.

Noen bilder fra helgen... har ikke noen av Frost mens han jobber, men kanskje noen andre av de som var med har noen jeg får låne etterhvert.

 Hytten vi brukte i helgen
 Skjønneste gutten i det fine været

 Ohana og Karianne

 Kristin og Hera på vei tilbake fra runderingen

 Ohana fikk også prøve rundering

 "JIPPIIII......"

 "Rundèr!!"

 Leo er kanonklar for litt jobbing

 Fotosession

Iren og Leo finner folk

Iren har laget en kjempefin Youtube-film som ligger her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar