søndag 30. januar 2011

Movietime

Blir en del filmer i dette innlegget :-)

Første film gir et lite innblikk i hvordan Frost oppfører seg når vi kommer hjem fra jobb. Gutten er veldig klar over at matten er hans friområde ;-) http://www.youtube.com/watch?v=DlFLTuWJoYo

Ellers har vi jobbet med litt diverse til instruktørkurset
Target på musematte http://www.youtube.com/watch?v=BK_gTSxB-OQ

Første økt med target på kjegle http://www.youtube.com/watch?v=MKlT42JLmNY

Andre økt med target på kjegle http://www.youtube.com/watch?v=1bFUALJTUWQ

Frost har jo aldri vært en hund som EKSPLODERER av arbeidsglede, så å se at han faktisk klasker poten på både musematten og mot kjeglen er en sann fryd. Endelig noe han synes er skikkelig gøy, og ikke minst at han blir så frustret over at klikket ikke kommer med en gang, at der kommer lyd og han prøver ulike ting :-) Dette er kjempegøy og gir en utrolig motivasjon for min del.

En annen ting er at det er lærerikt for meg å filme treningene, se hva jeg gjør riktig/feil, hvilke kriterier jeg faktisk setter for Frost (i forhold til hva som var planlagt) og hva jeg kan gjøre bedre og annerledes. Ser spesielt at jeg kan gi tydligere tegn til Frost at nå er treningen ferdig, siden han blir gående og lure på hva som skjer nå, også kan jeg bli flinkere å bruke leke inne som belønning.

Kom gjerne med andre tips/ris/ros fra treningen... :-)

4 kommentarer:

 1. Hei-hei! Flink du er til å filme treningene deres, ser helt klart at det er god hjelp for å få med alle detaljer. Dere er jo flinke, og ser at Frost synes det er kjekt med target! Lurte bare på en ting - han toucher både med snute og labb? Har jo hatt targettrening på noen kurs selv, og der var det litt fokus på å ha enten snutetarget eller potetarget. poter på gulv - og snute på litt høyere target, og shape det inn fra starten? Da var det snutetarget på hånd - og da var det greit å ikke få den grafsingen fra labbene. Men det så jo festlig ut når Frost prøvde å få plass til begge framlabbene oppå kjegletargeten :)Ikke ta dette som kritikk, jeg bare lurte - og fortsett jobbinga - du er tøff som legger instruktørkurset helt opp mot termin! Men greit å ha noe å fokusere på - så blir ikke ventetida så lang!

  SvarSlett
 2. Kjekt å se target treningen. Ser han er mye kjappere nå enn da jeg var på besøk. Kansje du får enda mer fart om du kaster godbiten? Ser ut som Frost liker target ja :)

  SvarSlett
 3. Så bra du gjør deg på videoer Frost. Ikke bare flink med treningen, men også en filmstjerne. Hilsen Hermann og Yerke

  SvarSlett
 4. Takk for koselige tilbakemeldinger :-)

  Gerd Marit: Kristin kommenterte dette sist hun var her nede, men har hatt for lite fokus på det. Planen er at han skal touche target på den måten som du skriver, men har vært litt for lite observant på det :-)Skal bli flinkere (og tar det ikke som kritikk :-) bare gøy med tips og triks til hvordan vi kan gjøre det bedre)

  Kristin: når skal jeg kaste godbiten mener du??

  Arne: takk for det, Frost gjør seg bra på film ;-)

  SvarSlett