søndag 2. januar 2011

Julen 2010

Da er vi tilbake i Egersund etter en kjempedeilig julefeiring på Ellingsøy. Turen er jo rimelig lang, så vi valgte å overnatte i Bergen på veien nordover, og det var jammen bra. Til sammen brukte vi nesten 14 timer opp, og det er LENGE å sitte i bilen, både for hund og folk. Da passer det bra at det faktisk er så mange ferger, så både Frost og vi får strekke litt på bena :-)

Hele julen har gått til avslapping, vært på noen skiturer på Myklebusthornet, en og annen sparktur og ikke minst vært på besøk hos slekt og venner :-) Synes Frost har gjort det kjempebra på besøkene, siden han har vært i et nytt hus nesten hver dag. Da har han snust litt rundt og deretter lagt seg til for å sove :-) Gutten begynner kanskje å bli voksen??
Ellers har vi slappet enda mer av, hatt en veldig koselig kveld i skogen med bålbrenning og pølsegrilling, vi rakk en liten tur til byen for å trene litt, og rett og slett lekt i snøen :-)


 Slik så veiene ut nesten hele turen opp og vi hadde en gjennomsnittsfart på ca 50 km/t, så gikk ikke videre fort oppover

Juleaften har kommet og Frost får smake litt på svineribba :-)

 Frost hjelper til med oppakningen av morgenkåpa mi

 Juleaften er hard for folk og fe

 Nydelig vær på 1.juledag, og da benyttet vi anledningen til å gå på Myklebusthornet

 Et kjempefint bilde av mamma og Frost, bare synd med den skyggen som kom i veien

En glad gjeng som er fornøyd med silkeføret


Nyttårsaften kom og gikk med stor familiemiddag og ståhei, og en del raketter som ble fyrt opp rundt huset, men jammen gikk ikke dette også bra. Hele gjengen stod ute på verandaen og så på fyrverkeriet, med åpen dør så Frost kunne gå dit han selv ville. Synes det var litt mye bråk i begynnelsen, men når ingen gav han noe særlig oppmerksomhet der han stod i døråpningen kom han helt ut til slutt og så seg rundt han også. Og enda bedre ble det når jeg hentet litt rester av kalkunen og slengte utover verandaen. Da kunne han ikke brydd seg mindre :-)

En god avslutning på 2010, og en deilig og avslappet start på 2011.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar