onsdag 22. desember 2010

Det nærmer seg jul...

...og "Prosjekt Super-Kul" skrider fremover med store og gode skritt...MEN jeg har mistet den ene kongen min (såklart den beste, i følge Frost) så vi har litt problemer med å komme tilbake og bytte leke, men det er på vei :-)
Fikk en lang og kjempebra kommentar på forrige innlegg Uke 1 av "Prosjekt Super-Kul" fra Kari Anne, som også har en hund som synes kos er litt oppskrytt. Kommentaren er vel verdt å sjekke ut, og må innrømme jeg ble litt flau når jeg så hva hun mente. Men tusen takk for at du gjorde det Kari Anne, beste måten å lære på ;-)

Tirsdag kom Kristin og Hera en tur til Egersund for å trene sammen med oss. Jeg hadde planer om å fortsette leketreningen og tror Kristin hadde planer om litt fri-ved-fot og noen andre øvelser, men Hera var så giret når hun kom at det ble hovedsakelig leking på de to også. Morsomt å se hvordan hun har kviknet til etter kastreringen. Jeg fikk også leke litt med henne og det er utrolig stor forskjell på å leke med de to, ikke minst pga vekten. Hera veier rett under 30 kg og Frost veier nesten 40, så da blir det litt tyngre å "slenge" han rundt omkring :-)

Sammen med kampingen prøvde jeg ut 60-meter'n, og da ble det sprut over Frostegutten :-) Ikke fa... om jeg skulle nå leken først..... Gikk skikkelig inn i rollen begge to og ble litt slenging og forsøk på kroppstaklinger, men Frost slo meg (merkelig nok) hver gang ;-)

Nå er hele familien kanonklar for jul og Geir fikk kjenne de første spark fra "Påsan"i dag. Da ble det plutselig litt mer virkelig for han også :-)

1 kommentar:

  1. Koselig å lese om "påsan" han vet nok at det er julaften i morgen ;) Ha en riktig god jul!!

    SvarSlett