søndag 5. desember 2010

Øvre og Nedre Furevatn

Idag var egentlig planen å trene spor, men på grunn av snøen som har kommet de siste dagene ble de planene omgjort til en søndagstur, og for en tur vi har hatt :-)

Gikk sammen med Arne og Herman til Nedre og Øvre Furevatn på Hellvik. vi var vel ute ca 2 timer, hvor Frost løp løs mens Herman gikk i bånd den første timen. Så ut til at de ikke brydde seg stort om hverandre og var helt avslappede begge to, så da prøvde vi på å slippe de løs sammen. Da gikk det nøyaktig 10 sek før de begynte å teste ut hverandre, og Herman fikk et godt tak i skinnet til Frost. Dermed ble det tilbake i bånd for Herman, men så ikke ut til at Frost brydde seg nevneverdig om episoden. Han tuslet happy videre uten å være noe mer på vakt overfor Herman. Ikke var han bortom for å terge han heller, så det så og hørtes nok verre ut enn det var. Fikk tatt noen veldig fine bilder av naturen og våre kjekke turkamerater også :-)

 Arne, Herman og Frost

 Nedre Furevatn

 Min gode turkamerat

 Reven rasker over isen, Øvre Furevatn

 Mama, I'm coming hooooome

 Utsikt fra enden av Øvre Furevatn, ned mot den Vestlanske Hovedvei , Nedre Furevatn og videre mot Hellvik.
 Frost skal som vanlig ha med seg en av de største kjeppene/trærne

Han fikk det ut på veien, men ikke så mye lenger. Herman skjønne ikke helt greia med de pinnene :-)

Når vi kom hjem var Frost god og sliten, så de tuslet Geir og jeg ned til Julebyen og fikk handlet de (nest)siste julegavene. Deilig å være tilnærmet ferdig, og kjente virkelig at julestemningen kom sigende når jeg satte med ned for å pakke de inn, selv om Frost ikke var helt med på den tanken.


Nå krøller vi oss sammen i sofaen og slapper av resten av kvelden. En deilig avslutning på en veldig fin helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar