søndag 20. mars 2011

En lydig lørdag og rolig søndag

På lørdag bar det opp til Fotland for en fellestrening i LP. Er en stund siden jeg har trent der med Frost, men gøy å bruke en dag sammen med andre kjekke folk med samme interesse :-) Dagen begynte veldig bra, men plutselig var det som om noen slo på/av en bryter hos Frost og han virket direkte redd midt i en øvelse. Ørene flatt ut til siden, halen hengende rett ned og lutende kropp.. skjønte ikke hva som feilet i det hele tatt, ikke ville han ta tak i leken heller. Trente litt mer kontakt før jeg la han i bilen. Da tok resten av gjengen også en pause og det var flere som kommenterte at hundene hadde reagert på noe. Svaret kom da den ene hunden kom seg løs og stormet rett bort til en av tispene.... skjult løpetid!!!!! Ikke annet å vente at Frost ble en smule ukonsenterert, men synes likevel det er rart at han virket så redd/ynkelig.... Hormoner skal ikke være lette å kontrollere (det vet jeg selv alt om for tiden).

Etter litt mer trening (kontakttrening for vår del) og en koselig pause med grilling, tok vi en gjennomkjøring av LP-programmet for de ulike klassene. Var i utgangspunktet litt usikker på om jeg skulle bli med, men trente en del kontakt for å "få han på jobb", og tenkte ihvertfall å prøve med lineføring. Det gikk jo over all forventning, så da tok vi resten av øvelsene også (bortsett fra "stå under marsj" som vi absolutt ikke har inne ennå). Frost viste en utrolig konsentrasjonsevne, var skikkelig giret og gikk kjempebra :-) Det varmer et matmorshjerte :-) Det finnes håp for oss begge...

Idag har vi hatt oss en søndagstur i heiene utenfor Egersund. Gikk verken langt eller fort, men deilig å være ute i det fine været og ikke minst kjenne at våren er i anmarsj. Det ligger fortsatt litt is på vannene rundt her, men solen varmer når den titter frem og med temperaturer opp mot 10 grader er det deilig å være ute :-)

 Parkeringsplassen ligger bak meg, vi gikk over denne "broen" og innover heiene.

 Familiebilde

 "Hva skjer'a??"

 Fjellgeita og dundra

 Halsing eller forsøk på å ta imot godbit ;-)

 Skjønne gutten, med laaaaaang tunge

 Mennene i mitt liv

Skjønneste gutten ;-)

2 kommentarer: