fredag 2. mars 2012

(Nesten) første vårdag

Idag bar det til skogs igjen :-) Jeg hadde avtalt med Kristin og Renate at vi skulle ta en treningsøkt idag, og FOR ET VÆR VI FIKK. Skyfri himmel og en sol som virkelig varmet, kan det bli bedre??


Jeg hadde tenkt å trene overvær, Kristin og Hera trente spor (og litt LP). Ble litt vanskelig å trene på overvær i dag, siden det var så og si vindstille. På den ene turen gikk faktisk Click så konsentrert om sporet at han gikk rett mot figuranten, og så henne ikke før han var to meter ifra (og da lå hun helt synlig fra den vinkelen han kom fra). Men han fikk jobbet med å tilnærme seg litt skumle ting, siden vi nesten gikk på Kristin når hun lå skjult, men pga jeg ikke så henne ba jeg henne klappe i hendene (så jeg fikk plassert henne i terrenget). Da lå hun mindre enn 10 meter unna, og Click skvatt veldig. Han jobbet seg fint frem til henne, men måtte gi beskjed til evt andre i skogen om at her var noe potensielt skummelt :)

Andre økt ble vi forstyrret av en hest som plutselig kom tuslende, og med nesten ingen vind da heller, så ble det avsluttet med det. Men vi hadde likevel en veldig fin dag i skogen, ikke minst pga selskapet vi var i :)

 Kristin og Hera gjør seg klar for å gå spor, og Noah har veldig lyst å være med

 Men de forsvant, og da begynte Renate å leke med Tinka, så Noah tenkte han kunne være med på det i stedenfor.

 Etter endt trening fikk hundene løpe litt løse sammen.

 Click, Tess og Tinka

 Click, Hera og Tess

 Full fart i skogen :) Og det blir ekstra kjekt når det er kule tante Hera

 Click har blitt KJEMPEFLINK på tigging :-)

 Click og Tinka løper om kapp

Overraskende nok så vinner Tinka :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar