lørdag 24. mars 2012

Overvær på Sviland

Idag har vi hatt strååååålende vær :-) Skikkelig tykk tåke fra morgenen, men den forsvant i løpet av den første halvtimen, og vi kjente virkelig at sola endelig VARMET !!!!!

Siden det ble arrangert A-prøver i dag, var vi bare 4 stk som møtte til trening. Og det er egentlig veldig greit, siden vi da får kjørt flere økter på hver hund, samt komme hjem i relativt grei tid :-)

Vi kjørte overvær denne gangen også. To figuranter la seg ut i hogstfeltet også trasket vi oppover. Det var lite og veldig vanskelig vind idag, men det er tydelig at Click ikke er redd for å løpe ut til folk ihvertfall. Det jeg må jobbe mer med er å få inn assosiasjonen mellom trekanten og "finne folk".

Økt to gikk vi til "nedsiden" av veien, for å få litt miljøtrening kombinert med overværet. Den ene figuranten satte seg fullt synlig inntil en stein, og skulle være passiv helt til Click var kommet helt inntil (Click har ved to anledninger bjeffet på folk som sitter heeeeelt stille og bare ser på han), neste figurant lå inne i disse rørene og siste figurant lå på magen, fullt synlig, men skjult ansikt, ute på en mark. Tydelig at han syntes det var kjekt å løpe ut til folk, for ørene legges så nært inntil hodet som han overhode kan og halen holder på å logre han overende. Og når han kommer bort er det opp i ansiktet for å hilse, hilse, HILSE.Noen bilder fra dagens figurantarbeid (eller området jeg har sittet i ihvertfall)

 Her var planen å ta bilde av Ivo akkurat når han kom løpende rundt....

 ...men dette ble resultatet :-)

 Etter treningen fikk vi tid til en bitteliten tur sammen med Linus, Ira og Balder1 kommentar:

  1. Alltid inspirerende å lese bloggen din Cecilie! Du er så flink til å trene lille Click :)

    SvarSlett