lørdag 24. november 2012

Overtråkket spor

Idag og forrige lørdag trente vi i Melsheia, et veldig populært turområde for folk i og rundt Sandnes. Mange stier og grusveier som går på kryss og tvers, mange folk som er ute og går, i følge med både hunder, barnevogner, orienteringsløpere og syklister. Logisk no så blir det da trening på å følge sporet i beferdet område, og spesielt over grusveiene.
 
Forrige lørdag var det skikkelig DRITTVÆR, det pøset ned og var minimalt med folk ute (selv om det skulle arrangeres orienteringskonkurranse kl 14, så vi måtte være ferdig til den tid) Liggetiden på sporene ble ca 30-45 min, og Click sine spor var ikke mer enn max 100meter. Men jammen løste gutten det kjempebra. Hjalp nok på at det var så dårlig vær, så da ble det ikke så mye forstyrrelser med kryssende spor. Har fortsatt ikke kommet så langt med dekkmarkeringen, så her var det full jubel når han markerte litt på gjenstandene som var lagt ned. Click fikk tre spor denne dagen, to før lunsj og ett etter.
 
Idag var det oppmøte samme plass, og MYE mer folk i løypene. Veldig tydelig at det var masse interessant å lukte på langs grusveien, men han jobbet jevnt og trutt, og var tydelig sliten på slutten. Jobbet veldig for å finne den ene retningen som Tone hadde gått på grusveien, men utgangen var det ikke tvil om hvor var og heller ikke resten av sporet i skogen. Vi har kommet litt lenger på dekkmarkeringen, men på slutten gikk han over de minste papirlappene eller skrapte litt borti med foten, fremfor å legge seg. Når jeg da holdt han igjen, la han seg, så han har nok skjønt prinsippet, vi må bare trene mer på det :-) 
 
Trodde at han skulle vær "dausliten" etter denne treningen, men det var to timer med søvn også var vi fit-for-fight igjen.
 
 Tone er den eminente fotograf :-)
 
 Vi gjør oss klar
 
 
 En gjenstand er funnet og belønnes
 
 Her kom Tone ut på grusveien og gikk langsmed den et stykke
 
Click jobber iherdig :-)
 
 

2 kommentarer: