lørdag 13. april 2013

Fellesdekk med SAGA!!!!!

I formiddag kom Beate og Saga en tur bortom for en liten treningsøkt. Saga måtte slites litt ut siden Beate skulle ut på tur og overnatte i villmarken (utmarsj med NRH) og Click hadde bare godt av å bli trent litt :)

Vi hadde avtalt en gjennomgang av øvelsene i NRH-apellen (Fellesdekk, tannvisning, FVF, apport og innkalling, men det ble ikke helt i den rekkefølgen)

Første hund ut var Click, som gikk en suuuuuuper FVF, forbi Saga som lå bundet opptil flere ganger, men når vi skulle gjøre holdt rett foran henne, da ble det for mye for gutten. Bare måtte bort og hilse på, men han var veldig enkel å kalle tilbake. Gikk litt mer FVF og super belønning.

Deretter apport og der ser jeg jammen at de to siste dagenes trening har hjulpet en del ja. Stor fart ut, plukker opp og kommer raskt inn igjen (ingen fantomspurt, men jammen ikke langt ifra). Apporterte tomflaske og caps, med en veldig tydelig nese-mot-håndtarget i avleveringen :)

Innkallingen gikk også supert, selv om Beate distraherte med  både leke og sitt, som alltid, veldig blide og lokkende åsyn :)

På tannvisningen ble han faktisk sittende på første forsøk når Beate kom bort for å sjekke, gjentok dette en del ganger med mer og mindre "brutal" behandling av munnen (greit å trene på slike ting også).

Fellesdekken tok vi heeeeeeeelt til slutt, så da var det størst sjanse for at de faktisk ble liggende, og det gjorde de til gangs. Nesten 6min fellesdekk med skjulte førere, uten hund som forstyrrelse, men de lå bare to meter fra hverandre, så det burde i teorien være mer enn nok forstyrrelse :)

Rett før fellesdekken fikk Click litt meldingstrening. Beate løp ca 100 meter over marka, og satte seg delvis skjult inntil noen trær. Sendte Click ut, han tok bittet og returnerte ØYEBLIKKELIG!!!!!! Kjempefin avlevering, og full fart tilbake for å få belønningen :)

Superfornøyd med treningen i dag, både Click og Saga var skikkelig PÅ og konsentrerte. Dette var gøy Beate!!!! :)

Og som en liten avslutning på et veldig positivt innlegg, så kommer en film av Noah og Click når vi var på tur i går :)

 Når de hopper litt til var det en fugl som lettet i det nærmeste treet, og den bråkte en del, så skjønner godt hoppingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar