mandag 22. april 2013

MH i Ølbergskogen

I helga var vi en tur til Ølbergskogen for å gjennomføre MH (mentalbeskrivelse hund). Click har ennå ikke hatt noe særlig av de såkalte spøkelsesaldrene ennå, men man vet jo aldri når de dukker opp, så jeg var veldig spent på hvordan det ville gå :) Jeg er så glad for at både Linda og Kristin var med, jammen ikke hver dag man har med egen kameracrew som dokumenterer med både bilder og film :)
Gjennomføringen er jeg veldig godt fornøyd med, Click er jo en veldig sosial gutt som mer enn gjerne ble med testleder på "tur" og på leking. Jaktlyst finnes der mer enn nok av og jammen apporterte han den vesle haren på første forsøk :) Han fant veldig godt roen under passiviteten og var steinklar for å løpe ut til avstandsleken. Kjeledressen var dritskummel når den kom opp, og han trengte litt hjelp fra meg for å komme helt bort, skrammelet var vel ingenting å bry seg med, spøkelsene ble kjeftet på, men med en gang han skjønte at der var mennesker der inni alt det hvite, ble han overlykkelig, og har var helt skuddfast både i lek og passivitet. Alt i alt en MH jeg er veldig godt fornøyd med i hvert fall :)
 
Bildene under har jeg "stjålet" fra Kristin Øritsland, og filmen helt nederst er tatt av Linda og Pål Supersaxo
Tusen takk for hjelpen i helga
 Ulva og Caoz venter "tålmodig" i bobilen
 
 Click ble villig med testleder
 
 Og hadde ikke noe i mot å leke med henne heller
 
 
 Apport av lilleharen :)
 
 3 minutters passivitet
 
 Avstandslek
 
 
 Den skumle kjeledressen
 
 Det ikke fullt så skumle skrammelet
 
 Spøkelsene fikk klar beskjed om å holde seg borte
 
Lek mens skudd ble avfyrt
 
 
Og her følger filmene av hele sulamitten
 
 

1 kommentar:

  1. Det var ei veldig lærerik og koselig helg!! Click er en helt fantastisk festelig og snill "liten" gutt som absolutt er et prakteksemplar for rasen!!!
    "Synn" med "lillebror" som ikke klarte riste av seg ubehaget etter kjeledressen..., men vi prøver igjen når han er blitt litt mere "voksen" :) Heldigvis gikk det fint med Ulva :) Gleder oss til å treffe dere igjen neste helg :)

    SvarSlett