onsdag 10. april 2013

Fornøyd del 2 :)

Trening i Hålandsskogen i dag, og jeg ville teste litt om Click har skjønt dette med melding, så to figuranter ble lagt ut og vi gikk et overvær. Tuslet fremover og plutselig slo Click og stormet ut i terrenget. Frem til figuranten, tok de sedvanlig seiersrundene og deretter tilbake til meg. Skulle nok stoppet med de to, hvor meldingen egentlig var veldig bra, men neida.... mens Click var på andre påvisning, gikk Oddvar ut og gjemte seg. Click måtte jobbe en del her, men plutselig forsvant han inn i skogen, jeg fikk beskjed om melding på radioen og ventet på lillegutt. Jeg hadde forflyttet med ca 20 meter mens han var borte, og rundt en sving, så han hadde litt problemer med å finne meg. Når han kom rundt svingen, hadde han ikke bittet med, men med en gang han så meg, tverrsnudde han, løp tilbake 10 meter og plukket det opp. Burde i hvert fall gitt meg da, men Neida...... nå hadde de to andre figurantene gått lenger frem og ut i terrenget, Click fikk de rimelig kjapt i nesen, og plukket bittet veldig bra, men hoppet i gjørma rett etterpå. Sikkert tørst og sliten, men nå jeg ropte han inn tok han bittet og kom. Men... da hadde han allerede rukket å bli seende slik ut....

Siste figurant fikk nå beskjed om å sette seg synlig, for å senke kriteriene litt igjen, noe han løste meget bra, selv om han ble stående ute hos figurant en stund før han kom tilbake med bittet.

Altfor store forventninger til gutten dag, selv om det var greit å finne ut at vi må øke avstanden litt mer gradvis :) Og selv om det ikke ble den mest vellykkede treningen, så er jeg likevel fornøyd med innsatsen hans.

1 kommentar: