torsdag 9. mai 2013

Himmelspretten i frisk luft :)

Onsdag var en relativt grei trening med NRH, men Click ble sliten etter bare noen få slag. Vi har jo plutselig fått en temperaturstigning så jeg lurer på om han rett og slett ikke har blitt akklimatisert ennå og derfor blir fort varm?? Han søker i hvert fall vann ved hver anledning han kan. Vi var førstemann ut, så når alle hadde tatt sine økter, så ble jeg igjen. Gikk og la en sekk i skogen med løsbitt oppå, og hentet Click i bilen. Var egentlig litt spent på om han kom til å løpe ut, siden vi aldri har rundert uten folk på midtlinja, men det var heldigvis ikke noe problem. Han gjorde et kjempefint slag, fant sekken og gjorde en suuuuuper dekkmarkering :) Den var ny!!!! Ropte på han og da kom han inn med løsbittet. Plasserte ut sekken en gang til og hadde en veldig fin melding :) Så det er tydelig at det er figurantene som er vanskelige å forlate når han finner de i skogen (hvis du ser bort fra dekkmarkeringen da)
 
 
 
I dag har det jo vært Himmelspretten og fridag.... og den har blitt tilbrakt i skogen. Først på Sviland sammen med noen fra retrieverklubben og deretter på tur langs Gandsfjorden sammen med Gry og Silja :)
På Sviland fikk han  noen runderingsslag og ble igjen sliten etter kort tid, og etter en god pause fikk han et 1km. Superfornøyd med sporet, hvor han plutselig fikk 4 lundehunder i sporet, som kjeftet godt og lenge. Click stoppet opp, bjeffet to ganger og heiv seg på sporet igjen. Og da mener jeg virkelig HEIV seg på sporet. Ikke pokker om de dumme bikkjene skulle komme og ta sporet hans, virket det som :)
 
Fremover nå skal vi ta en pause fra runderingen, heller fokusere på å få han raskt inn til meg med meldingen og generalisere det :) Også skal vi jobbe med spor fremover, men først skal vi ta apellen førstkommende onsdag. Skal bli spennende å se hvordan det går :) Ja, også skal vi få opp kondis på både hund og eier :)
 
 
Under følger noen bilder fra dagen :)
 Liten gutt i stort bur
 
 Barn og vann er en magnetisk sammensetning
 
 
 
 Scott og Noah i skogen :)
 
 Måtte prøve ut litt forskjellige funksjoner på kameraet
 
 
 
 
 
 
 
Tur langs Gandsfjorden
 Fra brannen i mars
 
 Det begynner å spire (endelig)
 
 Fine Silja (og jammen har jeg fått med skoene mine også)
 
 Det spirer etter brannen
 
 Click forsikrer seg om at gjørmen er tilfredsstillende
 
 
 
 Og da må jo gjørmen vaskes bort etterpå :)
 
 
 Click og Silja :)
 Ut for å fange pinne
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar