søndag 12. mai 2013

Kontrastenes helg

Lørdag var en skikkelig dårlig dag på trening, Click reiste seg x antall ganger under trening til fellesdekken, han gikk skikkelig dårlig spor og var generelt sett stresset....  Fellesdekken var en av to ting jeg mente vi hadde inne til apellen, men fikk en aldri så liten wakeup der ja. Så når jeg dro til Maxisenteret for å ta litt sol lørdag ettermiddag/kveld, tok jeg med Click i bilen og trente litt fellesdekk på parkeringsplassen
 
Ikke så lett å se, men bildet er tatt gjennom vinduene på bilen. Men han ble i det minste liggende i 5minutter og vel så det, men folk som passerte han på 5 meters avstand. Og i dag har vi også trent, både utenfor kirka og på skolen like ved. På skolen fikk han også en hund som passerte ca 20 meter bak han, og han ble likevel liggende :) Så nå er jeg spent på hvordan det går på onsdag, når appellen skal gjennomføres :)
 
I dag har Click gått 4km med fullpakket (men lett) kløv til Ravnafjellet. Vi ble passert av en mann som bar på en valp, knappe 600 meter fra starten, og fra det punktet og til toppen sporet Click. Nesen i bakken og full fart fremover, noe jeg satte umåtelig pris på siden jeg gikk med Noah i bæremeis :)
 
 Finfin utsikt
 
 Finfin mann :)
 
 Hele gjengen på toppen
 
 
 
 God hjelp i motbakkene
 
 Mor og sønn
 
De som ikke hadde medbrakt motor :)
 
 Fineste gutten
 
 "I want you!!!!"
 
 Lekekamerater
 
Kooooos i hengekøye
 
 

2 kommentarer:

  1. Så ut som enda en hærlig tur :) Gleder oss masse til Click kommer og skal være med oss rundt i heia ei uke :), kanskje han har noen trix å lære de "uoppdragne" hvitingene jeg har her hjemme :)

    SvarSlett
  2. Knallbra med den dekken og deg bak bilen! Mennesker som går forbi osv, nå ble jeg skikkelig inspirert her. hehe

    SvarSlett